Απίστευτη συμμετοχή στον 5ο αγώνα για την Καρδιά του Παιδιού

Πάνω από 350 συμμετέχοντες στο Φόδελε

Share

Όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Ιανουρίου διεξήχθη ο 5ος αγώνας για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «η Καρδιά του Παιδιού» που διοργάνωσε η ομώνυμη ομάδα δρομέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε σε μια πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7.000 μέτρων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, στους άνδρες κέρδισε ο Εμμανουήλ Σηφάκης (AFORDAKOS TEAM), με χρόνο 25’01’’ με δεύτερο το Μιλτιάδη Καμπιτάκη (ΟΜΑΣ Κ2) με 26’08’’και στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Παντελής Καμπαξής (KAMPAXIS TEAM) με 26’20’’.
Την έκπληξη στο γυναικείο φύλο έκανε η μαθήτρια Α΄Λυκείου Σταγογιάννη Μαρία (ΟΚΑ Αρκάδι) με χρόνο 30΄19’’ που ξεπέρασε όλες τις γυναίκες. Δεύτερη αναδείχτηκε η Πευκιανάκη Ειρήνη (ΟΦΗ) με χρόνο 31’57΄΄ και τρίτη η Μπελαδάκη Νίκη (Mikro Jim) με 32’33’’.

Στους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου πρώτος ο Παπουτσής Γιώργος (Καρδιά του Παιδιού), δεύτερος ο Σηφάκης Γιώργος και τρίτος ο Σουμελίδης Κων/νος (Καρδιά του Παιδιού).
Στην αντίστοιχη κατηγορία στις μαθήτριες πρώτη τερμάτισε η Στεφανογιάννη Καλλιόπη (Χερσόνησος), δεύτερη η Κανετάκη Σοφία (ΓΑΣ Μαλίων), και τρίτη η Σταγογιάννη Έλενα (ΟΚΑ Αρκάδι).

Στους μαθητές Δημοτικού ξεχώρισε στην πρώτη θέση ο Σερπετσιδάκης Γιάννης (Καρδιά του Παιδιού), με δεύτερο τον Μουλέ Νίκο (Φόδελε) και τρίτο τον Φθενάκη Ιωάννη (Φοδελε).
Στις μαθήτριες Δημοτικού, τερμάτισε πρώτη η Μανιουδάκη Ελευθερία (Φοδελε), δεύτερη η Παπουτσή Ιωάννα (Καρδιά του Παιδιού) και τρίτη η Σπανάκη Μαρία (Καρδιά του Παιδιού).

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Μετά την απονομή των κυπέλλων στους νικητές προσφέρθηκε στην πλατεία του χωριού σε πάνω από 400 παρευρισκόμενους το παραδοσιακό γαμοπίλαφο με βραστό κρέας που επιμελήθηκε ο Μαραθιανάκης Βαγγέλης εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Φόδελε μαζί με άλλα εδέσματα, κρασί και ρακί προσφορά του Φακουκάκη Μιχάλη και κληρώθηκαν πολλά δώρα από την ομάδα δρομέων «Καρδιά του Παιδιού».

Τα κύπελλα των απονομών προσέφερε το Cosmossport.
Οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού υποστήριξαν τον αγώνα.
Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα ήταν το Fodele Beach&Water Park Holiday Resort και η εταιρεία ΚΕΝ του όμιλου Καράτζη.
Anek lines-Bluestar Ferries, Minoan Lines, Athina Palace Resort& Spa, Eva Mare Hotel, Venus shop
ΜΑΕΔΗΜ, GK Studios-Φωτογραφική κάλυψη, Union Coach Services-μεταφορά δρομέων, Οικογέχεια Χριστοδούλου -χυμοί, Χαλκιαδάκης Super Market, Κρεοπωλεία: Ιερονυμίδη, Νύκταρη και Σμαραγδή και Αφοι Βίστη S/ M Αριάδνη, Δήμος Ρεθύμνου-αψίδα αγώνα, Intersport-αθλητικός εξοπλισμός-χορηγός ομάδας δρομέων «Καρδιά του Παιδιού», New Balance-αθλητικός εξοπλισμός, Sportsdivision-αθλητικό εξοπλισμό, Καλοκύρης-Api Tec-μέλι, Φούρνος Βαμβουκάκη-Βασιλόπιτα, Αφοι Σταματάκη Αρτοποιεία-Ζαχαροπλαστική-αρτοσκευάσματα, Σαβοϊδάκης Αρτοποιεία-Ζαχαροπλαστική-αρτοπαρασκευάσματα, Ayra-Clothes-Accessories, Φρουροράκη Μαζαράκη, Δασκαλάκης(Ελαιών Τέχνη), Quad Safari, Blue Water Club, Ταλέα όρη και Ξυλούρης Ν.-τυροκομικά, Λύτινας-Αρτοποιείο, Σαββάκης Γ.-Κοκκινάκης Ι. Γεωργικά Εφόδια, ταβέρνες Φόδελε: Λίτινος-Καστελιανάκης, El-Greco-Ζερβός, Το Γιασεμί-Μακρυδάκης, Ταβέρνα-καφέ “Όπου βασταξει”​-Πλαϊτης Δ και Παλαϊκό-Πλαϊτης Κ., καφετέριες Φόδελε: Γκιόλας-Μακρυδάκης Γ και Aquarius-Παντερής Γ. και cafe bistro Domenico-Κοντοπόδης Γ., Ψαρολογάκης Γιάννης-αφίσες, Μαρία Βαμβουκάκη-αγιογραφία, Κλασσικό ωδείο Ηρακλείου, Βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο-Καμπαξής Παντελής

Οι διοργανωτές ευχαριστούν για τη προβολή τους χορηγούς επικοινωνίας: το Κόκκινο Κρήτης 88,4, η Φωνή του Μαλεβιζίου, Περιοδικό RUNNER – www.runnermagazine.gr, και τις ιστοσελίδες www.runningnews.gr, www.maleviziotis.gr, www.inotos.gr

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο Γιώργο Βουράκη.

Οι διοργανωτές:
Ομάδα Δρομέων «Καρδιά του Παιδιού»
Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1418:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο