Η Salomon Μεγάλος Χορηγός του Taygetos Challenge 2019

Και φέτος η Salomon στηρίζει τον επετειακό αγώνα ορεινού τρεξίματος στον Ταΰγετο

Share

H Salomon, ένα brand άρρηκτα συνδεδεμένο με το ορεινό τρέξιμο, στηρίζει για άλλη μια φορά ως Μεγάλος Χορηγός, τον επετειακό αγώνα βουνού Taygetos Challenge 2019.
Για 10 συναπτά έτη η Salomon είναι ο Μεγάλος Χορηγός της επιτυχημένης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Μαρτίου στην Καρδαμύλη.
Ο αγώνας αυτός παραδοσιακά ανοίγει  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sky running, αφού είναι ο πρώτος της σειράς των  αγώνων του Πρωταθλήματος.

Οι  συμμετέχοντες θα έχουν και πάλι τις εξής επιλογές διαδρομών: τη Marathon με μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μ. και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μ. H αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο το μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μ. και Υ+ 150 μ.), στο οποίο κάθε χρόνο δίνουν το παρών και αρκετοί μικροί μας φίλοι.Η περιοχή καθώς και η διοργάνωση προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, αφού οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους μπορούν να απολαύσουν το βουνό αλλά και τη θάλασσα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η αργία της 25ης Μαρτίου δημιουργεί τις πλέον κατάλληλες  συνθήκες για ένα αξέχαστο τριήμερο.

Επίσημος διανομέας της Salomon για Ελλάδα και Κύπρο είναι η Shop & Trade. Η Salomon διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό για όλα τα ορεινά σπορ (hiking, ορειβασία, πεζοπορία, trail running, ορεινό σκι, snowboarding κ.ά.). Η κληρονομιά, η κουλτούρα και η δέσμευση της Salomon καθοδηγούνται από μια απλή ιδέα: κορυφαία προϊόντα για ορεινά αθλήματα δημιουργούνται από κορυφαίους ανθρώπους που ασχολούνται με τα ορεινά αθλήματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο