Η μπανάνα Chiquita στηρίζει για ακόμη μια χρονιά τον ΑΜΑ

Η Chiquita γέμισε ενέργεια συμμετέχοντες και επισκέπτες

Share

Η Miss Chiquita και οι promoters της Chiquita μπροστά από το περίπτερο της εταιρείας στο Sponsors Village

Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων ήταν το επίσημο φρούτο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας, για 11η συνεχή χρονιά. Το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς πραγματοποιήθηκε με συμμετοχές ρεκόρ, που φέτος έφτασαν τους 55.000 δρομείς, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.
Η μπανάνα Chiquita έδωσε το παρόν και την ημέρα του Μαραθωνίου μοίρασε περισσότερες από 70.000 premium μπανάνες Chiquita στους αθλητές που έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή των 42 χλμ, αλλά και τους παράλληλους δρόμους των 5 και 10 χλμ, καθώς επίσης και στους χιλιάδες θεατές και παιδιά που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή για τον αθλητισμό μέρα.

 Η Miss Chiquita με την influencer Σόνια Καζόνι

Ο Γενικός Διευθυντής της Chiquita Hellas, κ. Νίκος Στεφανίδης δήλωσε σχετικά: «Η Chiquita δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, όπως είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, μέσω του οποίου προάγεται το αθλητικό πνεύμα, η άσκηση ως τρόπος ζωής, η ευγενής άμιλλα, και εν γένει ο πολιτισμός. Είναι η 11η χρονιά που επιλέγουμε να είμαστε το επίσημο φρούτο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε έναν τέτοιο θεσμό, καθώς και την προσπάθεια όλων των αθλητών σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα, που ζητά από εκείνους την υπέρβαση. Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή, δίνοντας άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας και αποτελεί ιδανική επιλογή για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος μιας έντονης προπόνησης, πόσο μάλλον μετά από έναν τέτοιο αγώνα.»

 Μπανάνες και δωράκια δόθηκαν στο περίπτερο της Chiquita σε μικρούς και μεγάλους.

Η Chiquita είχε επίσης και ειδικό περίπτερο στο Sponsor’s Village, όπου μοίρασε μπανάνες σε όλους τους στους επισκέπτες. Παράλληλα μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Miss Chiquita, να φωτογραφηθούν μαζί της και να πάρουν μικρά δώρα. Επίσης, για πρώτη φορά στο περίπτερο φιλοξενήθηκε και η γνωστή food blogger Madame Ginger, η οποία ετοίμασε ένα γευστικό και παράλληλο υγιεινό banana bread και smoothie φτιαγμένα με μπανάνες Chiquita, με τα οποία κέρασε τους επισκέπτες και τους αθλητές του Μαραθωνίου.

Η γνωστή food blogger Madame Ginger στο περίπτερο της Chiquita

Τα smoothies μπανάνας που μοιράστηκαν σε όλους τους επισκέπτες από την food blogger Madame Ginger και την ομάδα της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ντοκιμαντέρ του Γκελαούζου στο Καλλιμάρμαρο
Ένα μοναδικό 3D projection στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου καταστήματος της adidas
Χάλκινος ο Νυφαντόπουλος στους Μεσογειακούς
Ρεκόρ και μετάλλιο για τον Έλληνα σπρίντερ
Το επίσημο μετάλλιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου 2022
Δείτε το μετάλλιο του φετινού αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο