Ρεμπούλη και Μενής ξεχώρισαν στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τι έγινε στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Share

Το τελευταίο δυνατό τεστ ενόψει του Μαραθωνίου της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετοί Ελληνες πρωταθλητής του αγωνίσματος, στον 7ο Protergia Νυχτερινό Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έγινε το Σάββατο στην πόλη της Β. Ελλάδας με μεγάλη συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών. 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από τον αγώνα

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ράνια Ρεμπούλη, η οποία ήταν νικήτρια στον Ημιμαραθώνιο με 1:14:30 και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα της Αθήνας. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Βίβιαν Τερόπ Κεμπόι (Κένυα) με 1:17:39 και στην τρίτη η Φωτεινή Δαγκλή με 1:20:47. Τρίτη Ελληνίδα ήταν η Ειρήνη – Ρία Μιχαλά με 1:21:43, η οποία αρχίζει σταδιακά και δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στο δρόμο.

Στους άνδρες ο Σάμι Κίπνγκετιτς ήταν πρώτος με 1:06:09, ακολούθησε ο Χοσέα Κιμελί με 1:07:10 και τρίτος ήταν ο Γιώργος Μενής με 1:07:55, επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ και δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της διοργάνωσης της Αθήνας. Δεύτερος Έλληνας στην κατάταξη ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με 1:08:36 και τρίτος, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, με 1:09:04, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει στις 10 Απριλίου 2022!
Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους αγώνες της Ρόδου
1η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2022
Ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου του ΣΔΥΑ στους συμμετέχοντες
Back to Top