Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 6ο Run Greece Ιωαννίνων

Ο τέταρτος σταθμός της σειράς Run Greece 2018

Share

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη μεγάλη γιορτή του μαζικού κλασικού Αθλητισμού που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με την  συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Το 6ο Run Greece-Ιωάννινα είναι πια λιγότερο από ένα μήνα μακριά από  τους χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών που θα λάβουν και φέτος μέρος στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, δίνοντας ένα δυναμικό μήνυμα προς όλους ότι η καθημερινότητά μπορεί να γίνει καλύτερη με την άσκηση και την κίνηση.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων (πλατεία Πύρρου) την Κυριακή 20 Μαΐου  2018 στο σημείο που ξεκίνησε πανελλήνια αυτός ο θεσμός ο οποίος χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και βελτιώνεται.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή στο ισόγειο της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλατεία Πύρρου 1) τις πρωινές ώρες από 09:00-13:00 και το απόγευμα από 18:00 -20:00 στην Πλατεία Πύρρου στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης: http://www.run-greece.gr/index.php/ioannina-left όπου μπορείτε να δείτε και χρήσιμες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6934892140 & 2651087150 και στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο