Συνέντευξη τύπου του 5ου Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου 2018 «Σπύρος Λούης»

Τη Δευτέρα στις 11:00 η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα του Αμαρουσίου

Share

Με αφορμή τη διεξαγωγή της 5ης μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης «Αγώνας Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”», που έχουν αγκαλιάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια μικροί και μεγάλοι, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης, ο πολυνίκης Μαραθωνοδρόμος, τεχνικός διευθυντής και συντονιστής των αγώνων κ. Νίκος Πολιάς και ο εγγονός του Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρος Λούης.

Ο Αγώνας Δρόμου «Σπύρος Λούης» ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, με σκοπό να τιμηθεί ο Μαρουσιώτης, Χρυσός Ολυμπιονίκης του Μαραθωνίου Σπύρος Λούης, μέσα από αγώνες μαζικής συμμετοχής, στους οποίους έχουν την ευκαιρία  να συμμετέχουν όλοι, τόσο οι δημότες Αμαρουσίου, όσο και οι δημότες της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης, να ζήσουν οι νέοι μας τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός και το τρέξιμο, γνωρίζοντας την ιστορία μας.
Παράλληλα, ο Αγώνας Δρόμου «Σπύρος Λούης» έχει και φιλανθρωπικό πρόσημο, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.                     

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αποστάσεις 10χλμ. & 5χλμ. αλλά και 1χλμ. για παιδιά, όπου θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, από τις 10:00π.μ.-12:30 μ.μ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άγαλμα του Σπύρου Λούη – Δημαρχείο Αμαρουσίου.   

Οι εγγραφές συμμετοχής στους αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.spiroslouisrun.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο