Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα Σκιάδεια 2018

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τον ιστορικό αγώνα στην Παιανία

Share

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση των Σκιαδείων 2018 έχει ξεκινήσει και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον ιστορικότερο αγώνα πόλης που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Απριλίου 2018!

Οι προετοιμασίες από την Οργανωτική Επιτροπή συνεχίζονται με στόχο μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν για ακόμα μια χρονιά το μεγάλο αυτό γεγονός ενώ ο κοινωνικός σκοπός του αγώνα με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιανίας αποτελεί ακόμα ένα σπουδαίο κίνητρο για τους θεσμούς που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ιωάννη Σκιαδά.

Αναλυτικά, οι διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν είναι:

10 km ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2018*: Για το 2018 η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα και ο ΠΑΟΔΗΠ διατήρησαν την διαδρομή του 2017, με μικρές διορθώσεις που θα διευκολύνουν τους δρομείς. Η διαδρομή συνδέει τις 2 Δημοτικές Ενότητες, είναι ομαλή και γρήγορη και έχει ως σκοπό να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες δρομείς του Δήμου Παιανίας αλλά και της ευρύτερης Περιφέρειας της Αττικής που στηρίζουν, με την παρουσία τους, την διοργάνωση.

Skiadia classic 5km*: Ο αγώνας των 5 km διεξάγεται σε 3 στροφές των 1650m αποτελώντας τον συνεχιστή των κλασικών ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ των δεκαετιών ’50, ’60 και΄70. Ο αγώνας κινείται σε μια κυκλική διαδρομή στο κέντρο της πόλης .

ΟΡΘΟΟΠΤΙΚΗ Fun Race 1500m: Ο αγώνας των 1500m απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς και έχει ψυχαγωγικό μη συναγωνιστικό χαρακτήρα. Στον αγώνα αυτό επιβραβεύεται η συμμετοχή και είναι ο πιο κατάλληλος αγώνας για να ξεκινήσει κανείς την επαφή του με τρέξιμο και γενικά με την άσκηση. Η συμμετοχή στον αγώνα Fun Race είναι ΔΩΡΕΑΝ. Χορηγός του Fun Race καθώς και των 1500m Γυμνασίων/Λυκείων, για μία ακόμα χρονιά, το κατάστημα οπτικών ΟΡΘΟΟΠΤΙΚΗ (θα το βρείτε σε Παιανία και Γλυκά Νερά).

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Οι παιδικοί αγώνες, στα πλαίσια των ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ 2018, έχουν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο ακολουθώντας το βασικό σύνθημα των αγώνων «Είμαστε όλοι νικητές». Οι αγώνες που θα γίνουν είναι οι εξής: α. 350m για τους μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού, β. 350m για τους μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού, γ. 700m για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και δ. 1500m για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

*Στα 10km και στα 5 km, το αντίτιμο της συμμετοχής που αντιστοιχεί σε 5 ευρώ, θα κατατεθεί από τον εκάστοτε δρομέα, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής στην γραμματεία, με την μορφή δωροεπιταγής  από τα Super Market της περιοχής  (Κρητικός, Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, Γαλαξίας) προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιανίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο