Κοπή πίτας του ΑΣ Οινιάδων

Το Σάββατο 27/1 ο ΑΣ Οινιάδων πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής πίτας

Share

Το Σάββατο 27/1 ο ΑΣ Οινιάδων πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής πίτας.
Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

« Ο Αθλητικός Σύλλογος Οινιάδων “Oiniades Running Team” θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27-1-2018 στο Café Destino στο Νεοχώρι.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, τους εθελοντές και στους δρομείς που έλαβαν μέρος στον 1ο Αγώνα δρόμου “Acheloos Run“ και που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν δίπλα μας. Όλοι ήταν εκεί για να ανταλλάξουμε ευχές και σκέψεις για την καλύτερη διοργάνωση του επόμενου αγώνα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι σκέψεις που οδήγησαν στη δημιουργία του συλλόγου και την πρώτη διοργάνωση του αγώνα δρόμου “Acheloos Run“. Παράλληλα, προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με τις συμμετοχές των αθλητών του συλλόγου σε αγώνες σε όλη τη χώρα, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα και η ημερομηνία του 2ου Αγώνα δρόμου “Acheloos Run“ που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2018. 
Η ενημέρωση έκλεισε με την παρουσίαση της αφίσας του 2ου Αγώνα δρόμου “Acheloos Run“ και την υπόσχεση για έναν πιο άρτια οργανωμένο και επιτυχημένο αγώνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο RUNNER MAGAZINE 133
Σε βάζει σε κίνηση!
RUN TOGETHER Athens 2022: Τρέχουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό
Το πιο fun run επιστρέφει για 7η φορά στο ΟΑΚΑ!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο