Εκδήλωση κοπής πίτας ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς

Το Σάββατο 27/1 ο ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής πίτας και τιμητικές βραβεύσεις

Share

Το Σάββατο 27/1 ο ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής πίτας και τιμητικές βραβεύσεις. Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

«Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, σε μία, εξαιρετικά, ζεστή ατμόσφαιρα, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και την Εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», μια ευγενική παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ, σε  μία αίθουσα με έντονο άρωμα Παλιάς Αθήνας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:
– Ο Δάσκαλος μας Τάκης Σκουλής
– Ο κ. Αποστολόπουλος Κώστας, Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος
– Η κα Μπερτσάτου Ελένη, μελος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και παράλληλα πρόεδρος του ΣΔΥ Αθηνών συνοδευόμενη από την έφορο του Συλλόγου κα Μπούκα Σπυριδούλα
– Ο κ. Μπουτίνος Αναστάσιος, εκπρόσωπος του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Συναδινού Ιούλιου.
– Ο κ. Τσώλος Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του ΟΠΑΝΔΑ συνοδευόμενος και από τον κ. Παπαγεωργίου.
– Ο κ. Ράπτης Αθανάσιος, ειδικός γραμματέας του Δ.Σ. και εκπρόσωπος του προέδρου του ΣΕΓΑΣ
– Ο κ. Παπαδημητρίου Κωστής, μέλος του Δ.Σ. του «Σπάρταθλον».
– Ο κ. Μάρας Άρης, εκπρόσωπος του Α.Π.Σ. «Απόλλων» Δυτικής Αττικής.
– Ο κ. Καραβασίλης Βλάσσης, πρόεδρος του Τελμησσού Νέας Μάκρης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Μόσχο και την Γεν Γραμματέα Σοφία Αρσενοπούλου
– Ο κ. Λέκκας Παύλος, πρόεδρος του «ΕΥΚΛΗ» Νοτίων Προαστείων
– Ο κ. Δαμιανός Τάσος, εκπρόσωπος του ΣΔΥ Πειραιά.
– Ο κ. Λιάπης Κώστας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Αθλητών Τροκαντερό
– O κ. Καλομοίρης Χρήστος μέλος του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής και πρώην πρόεδρος του ΣΔΥ ΑΘΗΝΩΝ.
– Ο κκ. Κατσίκας Ιωάννης και Κοτορλός Δημήτρης που εκπροσώπησαν τον  Ποδηλατικό Άθλο στα Βουνά της Ρούμελης
– Ο κ. Πλαστήρας Γεώργιος, εκπρόσωπος του ΣΔΥ Αγρινίου
– Η κ. Ζώτου Αναστασία, εκπρόσωπος της “ZOTEN Environmental Solutions” και «Πράσινος» συνεργάτης στους αγώνες του Συλλόγου.
– Ο κ. Βασιλάκος Χάρης, εγγονός του Ολυμπιονίκη και πρώτου Νικητή σε Μαραθώνιο δρόμο στην νεώτερη ιστορία Χαρίλαου Βασιλάκου.
– Ο κ. Χαρμπής Παναγιώτης, εκπρόσωπος των Αρκάδων Δρομέων
– Η κ. Γκαρσία Λοϊντα, εκπρόσωπος των Filipino Volunteers
– Ο κ. Φωτεινάκης Ευάγγελος, εκπρόσωπος της Ομάδας Διαχείρησης Κρίσεων.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση πολλά μέλη του συλλόγου, εθελοντές που πάντα είναι κοντά μας και πλήθος φίλων.

Ο Πρόεδρος, κ. Διαμαντής έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, στην οποία σημειώνουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου που ενέπνευσε πολύ κόσμο να ξεκινήσει το τρέξιμο και την άθληση.

Τιμήθηκαν:
– Ο κ. Πολυχρονίδης Γρηγόριος, παγκόσμιος πρωταθλητής Boccia και Ολυμπιονίκης των Παραολυμπιακών Αγώνων, για την προσφορά του στον Αθλητισμό
– Ο Τζώρτζης Χρήστος, πρώτος άνδρας για τον Σύλλογο Αθηναίοι Δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2017
– Η Τζίμα Λένα, πρώτη γυναίκα για τον Σύλλογο Αθηναίοι Δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2017
– Οι Καβακλής Νικόλαος, Καβακλής Παναγιώτης, Κωνσταντίνου Χριστίνα, Λεμπέσης Ευάγγελος, Πράσινος Κωνσταντίνος Σπανοπούλου Εύη και Τσιγγίστρα Ελένη, για τον πρώτο τους τερματισμό στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
– Ο Πράσινος Κωνσταντίνος, ως ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής του Συλλόγου που τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
– Ο κ. Ξύγκος Αθανάσιος, ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής του Συλλόγου που τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
– Για τη συμμετοχή τους στον 3ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο τιμήθηκαν οι Έλληνες: Γερολουκάς Θεοχάρης, Ζαχαριάδης Γεώργιος, Ζιαμπάρας Δημήτριος, Κατσαράκης Ευστάθιος, Κόντης Νικόλαος, Μαρίφογλου Δημοσθένης, Ματθαίου Αμαλία, Μυλωνάς Πολυχρόνης, Πορφυρόπουλος Νίκος, Στημονιάρης Αθανάσιος, Τζιλιασκόπουλος Γεώργιος και Χρυσοβαλάντης Θωμάς,
– Ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης για την προσφορά του στον 2ο & 3ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο
– Ο Καρακυριάκος Θεμιστοκλής για την συλλογική του προσφορά στο Σύλλογο ως εθελοντής και στο πρόσωπο του όλοι οι εθελοντές που παράγουν σπουδαίο έργο.
– Η Κατελάνου Ροζαλίζα για την συλλογική εθελοντική της προσφορά στο Σύλλογο
– Οι Αθανασίου Αλκιόνη, Αργυρώ Αμοργιανιώτη, Βλάσσης Γεώργιος, Βλάχος Παναγιώτης, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Γούλας Γεώργιος, Γραμματικός Χρήστος, Διαμαντή Νίκη, Διαμαντής Γεώργιος, Ελευθερίου Νικόλαος, Ζήντρος Βασίλης, Καλτσά Χριστίνα, Κατελάνου Ροζαλίζα, Κουτρούμπα Έλενα, Κρητικός Βασίλης, Κωστελίδης Χρήστος, Λεμπέσης Ευάγγελος, Λίτσας Γεώργιος, Μανιάς Γεώργιος, Μπαλατσός Ηλίας, Πάγκου Γεώργιος, Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, Τσούρα Μαρία, Φραγκούλη Άννα, Χατζοπούλου Κατερίνα για την προσφορά τους ως εθελοντές στην αιμοδοσία του Συλλόγου
– Διαμαντής Βασίλειος και Μπελιμπασάκη Ελένη για την προσφορά τους στο Σύλλογο

Το φλουρί της πίτας που αντιστοιχούσε σε Δωροεπιταγή 100 € για το κατάστημα Outrun στην Μαρίνα Φλοίσβου, έτυχε στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών το οποίο παρέλαβε η Πρόεδρός του κα Ελένη Μπερτσάτου. Ευχόμαστε μια τυχερή χρονιά γεμάτη υγεία.

Στις κληρώσεις που ακολούθησαν:
– Τζώρτζης Χρήστος: Κέρδισε τα παπούτσια KINVARA 7, ευγενική προσφορά της εταιρείας SAUCONY την οποία με την ευκαιρεία ευχαριστούμε πολύ.
– Λάππα Κατερίνα (Δωροεπιταγή 50 € για το κατάστημα Outrun στην Μαρίνα Φλοίσβου)
– Αρσενοπούλου Σοφία (Δωροεπιταγή 50 € για το κατάστημα Outrun στην Μαρίνα Φλοίσβου)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τους εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων, όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και όλους τους φίλους μας και τους εθελοντές για την παρουσία τους, αλλά και για την αμέριστη αγάπη και βοήθειά τους σ’ όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε Καλή Χρόνια με υγεία, οικογενειακή ευημερία αλλά και πολλές δράσεις που θ’ αναδεικνύουν ποιοτικά ολοένα και περισσότερο το δρομικό μας χώρο!»

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1282:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο