Περιφερειακός Ανωμάλου Δρόμου Καλογριά

Δείτε τα αποτελέσματα και το δελτίο τύπου της διοργάνωσης

Share

Με πολλές και σπουδαίες συμμετοχές διοργανώθηκαν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο δάσος της Στροφυλιάς (Καλογριάς) οι Περιφερειακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου με την υποστήριξη του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (ΟΤΑΔ). Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 350 αθλητές,   από 25 και πλέον αθλητικά Σωματεία των 5 Νομών της ζώνης ευθύνης της (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου), καθώς και αθλητές από τη Μεσσηνία, Ήπειρο, Αθήνα και άλλες περιοχές, στάθηκαν στο χώρο της εκκίνησης σε όλες τις κατηγορίες. Όλοι και κυρίως οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την καταπληκτική διαδρομή μέσα στο πανέμορφο δάσος και κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες. Η διοργάνωση διεξήχθη στη συγκεκριμένη τοποθεσία μετά από πολλά χρόνια και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη του Πανιωνίου στις Γυναίκες, ο Ντένις Γκιούρα του Εσπέρου 2004 στους Νέους και ο Νίκος Σταμούλης της ΓΕ Αγρινίου στους Παίδες. Σπουδαία εξάλλου η επικράτηση έναντι δύσκολων αντιπάλων της επταθλήτριας Μαργαρίτας Τσουκαλά του ΓΣ Απόλλων Πύργου στα 3.000μ Κορασίδων.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ανοιχτός αγώνας για  τα παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των Ανδρών – Ανδρών Β’ – Γυναικών – Γυναικών Β’ πατήστε εδώ.
Για να δείτε τα αποτελέσματα των Εφήβων – Κορασίδων – Νεανίδων – Παίδων πατήστε εδώ.
Για να δείτε τα αποτελέσματα ΠΚ Α’ – ΠΚ Β’ – ΠΠΑ’ – ΠΠΒ’ πατήστε εδώ.
Για να δείτε τα αποτελέσματα των Μίνι Αγόρια – Μίνι Κορίτσια πατήστε εδώ.

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου αισθάνεται απόλυτη ικανοποίηση για την επιτυχία των Αγώνων, επιτυχία που δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αμέριστη βοήθεια του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου και του Προέδρου του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων κ. Ξενοφώντα Μπαχρά, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα τους για το ενδιαφέρον του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τον Αθλητισμό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής «ΠΑΛΕΙΑ» και Γυναικών Λάππα «Μελισσάνθη» που συμμετείχαν με κεράσματα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές, κριτές κλπ, δίνοντας με τις ενέργειές τους αυτές έναν ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση με μια πρωτότυπη και ταυτόχρονα πολύτιμη βοήθεια.
Τέλος η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου ευχαριστεί το Δασαρχείο της περιοχής για την παραχώρηση του χώρου και τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. για την βοήθειά τους και υπόσχεται την πραγματοποίηση και άλλων ανάλογων αθλητικών εκδηλώσεων στο μέλλον στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ακόμη και υψηλότερου επιπέδου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο