Κοπή πίτας του ΣΔΥ Ελευσίνας

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΔΥ Ελευσίνας

Share

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΔΥ Ελευσίνας.
Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

«Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ελευσίνας, το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ετήσια Γενική Συνέλευση, στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ελευσίνας.

Μέλη και φίλοι του ΣΔΥΕ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο. Ανάμεσα τους ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας Αθανάσιος Διολέτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τσάτσης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευσίνας, Βασίλης Αγριμάκης, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευσίνας Θεόδωρος Τζαρτζούλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας, μέλος του συλλόγου ΣΔΥΕ και εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Ελευσίνας Χρήστος Δεδεηλίας και φυσικά ο Αντιπρόεδρος της Πολιτιστικής Πρωτευούσας του 2021 και μέλος του ΣΔΥΕ Γαβριήλ Καμπάνης, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί της πίτας!

Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο και σ’ αυτό συνέβαλε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με την Πρόεδρο Ελένη Θεολόγου, τον Γραμματέα Γιώργο Αραούζο, τον αντιπρόεδρο Σωκράτη Γεώργα, την Ταμία Ειρήνη Λίγγου, τον έφορο Γιώργο Κουσκούτη καθώς και τον συνεργάτη του συλλόγου Καραμπά Χρήστο.
Το βροντερό παρόν φυσικά έδωσαν όλα τα μέλη του συλόγου που γεμίσαν ασφυκτικά την όμορφη αίθουσα των εκδηλώσεων του Δήμου.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Ο ΣΔΥΕ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, βράβευσε αθλητές του, που διακρίθηκαν, αλλά και μέλη του με ιδιαίτερη παρουσία και προσφορά.
Toν Σταμάτη Ίσσαρη και την Λίτσα Μαργιούλα για την συμμετοχή τους και τους αξιοζήλευτους χρόνους που πέτυχαν στον Διεθνή Μαραθωνίο Δρόμο της Αθήνας, τον Ρόκα Δημήτριο για τις σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες μικρών αποστάσεων, της Μαρίνας Τερζή και Στέλλα Μαρίνου στους αγώνες βουνού με πολλές πρωτιές, και της Αγγελικής Κάμπου και του Στέφανου Τσαπουρνή που ξεπέρασαν εαυτό, παρόλο τα προσωπικά τους προβλήματα και έδειξαν σε όλους εμάς ότι με την θέληση και την πολύ δουλειά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…

Ο ΣΔΥΕ επίσης βράβευσε τα μέλη του Κώστα Παπαδάκη και Χρήστο Καραμπά για την πολύτιμη προσφορά τους στον Σύλλογο και φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην προβολή του συλλόγου μας, όπως την εφημερίδα «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» και την Νίκη Παπασιδέρη, την εφημερίδα «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ» και τον Αχιλλέα Ράγιο, την εφημερίδα «ΤΡΟΥΠΙΤΗΣ» και τον Άκη Καλόξυλο και την εφημερίδα «ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο ταμίας του συλλόγου «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» κ. Μπέλλος Ηλίας με το μέλος του Δ.Σ Κρητικό Βασίλη,  οι οποίοι τίμησαν με έπαινο όσα μέλη του ΣΔΥΕ προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, στην διεξαγωγή του 3ου Φειδιππίδειου Δρόμου, τα μέλη του ΣΔΥΕ: Αδάμ Δημήτριο, Αλεξοπούλου Άννα, Αντωνίου Γεώργιο, Αραούζο Γεώργιο, Γεωργιάδη Ντία, Θεολόγου Ελένη, Καϊάφα Ζωή, Κάμπου Αγγελική, Καραμπά Ερασμία, Καραμπά Χρήστο, Κουσκούτη Γεώργιο, Κυριάκου Αναστασία, Λίγγου Ειρήνη, Λούκο Γιώργο, Παπαδόπουλο Μιχάλη, Παπουλίδου Πελαγία και Τερζή Μαρίνα που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, στην διεξαγωγή του 3ου Φειδιππίδειου Δρόμου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των δώρων της κλήρωσης: Τα «Οπτικά Πολυδώρου», το κατάστημα αθλητικών ειδών του Γιώργου Τσολάκη “Center Sport”, το κατάστημα γυναικείων ειδών «Posto Accessories» της Αλεξάνδρας Καστάνη και τα γυμναστήρια «Personal Touch» του Χριστόφορου Τσάτση & «Elefsiniako club gym» Λ. Κουβίδη».    

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1276:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο