Εκδήλωση κοπής πίτας ΣΔΥ Πειραιά

Δείτε το δελτίο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά για την ετήσια εκδήλωσή του

Share

Την περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου. Δείτε το σχετικό δελτίο:

«Την πίτα τους έκοψαν την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα του ΟΛΠ, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου δρομέων υγείας Πειραιά. Όλοι μας ήμασταν εκεί, από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον τιμώμενο σύλλογο του Πειραϊκου Συνδέσμου με την πρόεδρο Αντωνία Μεγαλοοικονόμου, τον υπεύθυνο καλλιτεχνικού Γιώργο Δρούζα, τον υπεύθυνο Αθλητικού Δημήτρη Καρελά, το υπέροχο κουαρτέτο του ωδείου του Πειραϊκού συνδέσμου, που μας ταξίδεψε στις μελωδίες της κλασικής μουσικής, το Κανάλι 1 που κάλυψε την εκδήλωση, τους Αδελφούς συλλόγους ΣΔΥΑ, ΑΠΌΛΛΩΝ Δ.Α., ΕΥΚΛΗΣ, ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΣΑΦΑΝΣ, τον Κώστα Λιαπή από την ΕΟΣΛΜΑΥ και το Τροκαντερό, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χάρη Βασιλάκο, επίσης η Μαρία Κομματέα από την χορωδία 1960, οι τοπικές εφημερίδες Κοινωνική και Φωνή των Πειραιωτών, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γκερλές, η Σταυρούλα Κρίθαρη από το Στάσου κοντά μας, η Πρόεδρος του συλλόγου ΦΟΙΒΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Δήμητρα Γκλεζάκου, ο βουλευτής Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Ψαρομιχαλάκης, ο βετεράνος πρωταθλητής Σπύρος Κοντοσώρος,  οι χορηγοί του Βαρτζάκειου δρόμου, οι περισσότεροι διατελέσαντες πρόεδροι του ΣΔΥΠ και πλήθος μελών. Μήνυμα με ευχές έστειλαν ο mananger του Μαραθωνίου Αθήνας Μάκης Ασημακόπουλος και η πρόεδρος του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά κ. Λαρετζάκη. Ο σύλλογος, τίμησε τον Πειραϊκό Σύνδεσμο για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες. 

Στα πρόσωπα των Διόσκουρων Παναγιώτη Καραμπάτου και Παναγιώτη Μπάνη, βραβεύτηκαν όλα τα μέλη του ΣΔΥΠ από της ίδρυσης του συλλόγου. Στο πρόσωπο της Γεωργίας Ντάση, βραβεύθηκαν οι σύζυγοι και σύντροφοι των δρομέων, για την υπομονή τους, την βοήθεια τους και την κατανόηση τους. Βραβεύτηκαν τα μέλη του ΣΔΥΠ Νίκος Παπαδόπουλος και Μαρίνος Γαλιφέριεφ, για τις διακρίσεις τους σε αγώνες Υπεραποστάσεων. Στους επιτυχόντες  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, παιδιά των μελών μας, καθώς και στα νεογέννητα του 2017, εδόθη αναμνηστικός Έπαινος. Τυχερός της χρυσής Λίρας, ο ταμίας του συλλόγου Σάββας Χαραλαμπίδης. Τέλος, με κλήρωση μοιράστηκαν δώρα, προσφορά των μελών μας.  

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας για την παρουσία τους. Και του χρόνου με υγεία».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα http://www.sdypir.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1275:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο