Καινοτομίες στο φετινό Kallithea Run

Δείτε περισσότερες πληροφορίες

Share

Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση της διοργάνωσης του αγώνα που κλείνει φέτος 

“Πάνω από 5.000 δρομείς αναμένεται να συμμετέχουν μετατρέποντάς την την κεντρική λεωφόρο της Καλλιθέας, την Ελ Βενιζέλου, σε Αγωνιστικό Στίβο και τα πεζοδρόμια της σε κερκίδες  για τους θεατές!

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία αποτελούν δύο απο τα βασικά συστατικά του αγώνα και τον φέρνουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των δρομέων που συνεχώς αυξάνονται στη λίστα συμμετοχών ενώ η μοναδική διαδρομή κατά μήκος της Ελ. Βενιζέλου επίσης προσφέρεται για ατομικό ρεκόρ.

Η διαδρομή  του Kallithea Run   είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία IAAF και ο αγώνας διεξάγεται υπό  την αιγίδα  του ΣΕΓΑΣ καθώς βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι του.

H  ακριβής και προσωποποιημένη ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το συλλεκτικό μπλουζάκι του αγώνα, το  ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής με την προσωπική σας επίδοση στον αγώνα, νερά, ισοτονικά ποτά, ηλεκτρολύτες και μπανάνες στους σταθμούς για αναπλήρωση υγρών κάθε 2,5 χλμ. είναι μερικές από τις παροχές στην διοργάνωση που πραγματοποιείται  για 7η συνεχή χρονιά στην Καλλιθέα.

*Το 2018 θα υπάρχει και μια Πρωτοτυπία  στα Αποτελέσματα των Αγώνων καθώς εκτός από τους νικητές στη Γενική κατάταξη, θα υπάρχουν Νικητές και Νικήτριες ανά Επάγγελμα !!!

Δήλωσε λοιπόν ΤΩΡΑ το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ σου και πάρε τη θέση σου ανάμεσα στους συναδέλφους σου!

*Δηλώστε συμμετοχή στην διαδρομή της Σκυταλοδρομίας  4χ2500μ  δημιουργώντας την δικής σας ομάδα και “λάβετε θέσεις”  με τους φίλους, τους συναδέλφους  ή την οικογένεια σας στην εκκίνηση την 1 Απριλίου 2018  δίνοντας έναν προσωπικό τόνο σε αυτήν την αθλητική γιορτή.”

Πληροφορίες και Εγγραφές : www.kallithearun.gr  , FB page: Kallithea Run 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Open Door Run 2022: Λίγες ημέρες για τις εγγραφές
Έως το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τον αγώνα
Lamia Night Run 2022: Oι αλλαγές
Οι εγγραφές συνεχίζονται
Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 24-25/9
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο