Έτρεξαν και φέτος στο άλσος Δαφνίου

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου που δημοσιεύθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα

Share

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου που δημοσιεύθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα:

“Για 19η συνεχη χρονια, το ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ ελαμψε με το χαμογελο, το μερακι, το κεφι, τη ζωντάνια που του εδωσαν οι εκατονταδες δρομεις που ετρεξαν τον πρώτο αγώνα – θεσμο πια, την νεας χρονιας…

Τον αγωνα των 10 χιλιομετρων και των 2 χιλιομετρων για παιδια μεχρι 15 ετων και αρχαριους δρομεις. Ηταν και φετος μια διοργανωση που μας γεμισε αγκαλιες ευχες και αγαπη, απο τοσους και τοσες πολλους που πραγματικα ησαν και ειναι φιλοι -φιλες πραγματικοι.

Σε μια διαδρομη που προσεγγιζει τα ορια της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ, τουλάχιστον στα 4 πρώτα χλμ. και στα τελευταία 4χλμ., δίπλα στο Αρχαίο Ιερό  του Δαφνίου Απόλλων και της Αφαίας Αφροδίτης – στο 3ο χλμ.- μακριά από το θόρυβο της πόλης, την οχληση των αυτοκινητων, με θεα τον Κόλπο του Θριάσιου ολοι οι αγαπημενοι φιλοι – φιλες που συμμετειχαν, ετρεξαν, περπατησαν, στον πρωτο αυτον αγωνα της νεας δρομικης χρονιας και απολαυσαν την παραδοσιακη φιλοξενια του Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Το περιφημο τσάι της 84 χρονης κυράς ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΑΜΙΟΥ που ζέστανε- γλυκανε ολους και ολες τους συμμετεχοντες που το στραγγιξαν μεχρι τελευταιας σταγονας, το γλυκο κέικ που προσεφεραν τα μελη μας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ, ΘΕΡΙΝΟΣ ΠΑΤΑΚΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΝΝΗΣ, και ο φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΗΣ, τα πορτοκαλια της Αττικής γης απο την ταλαιπωρημενη Νέα Πέραμο, και φυσικα την ηλεκτρονικη χρονομετρηση, μεταλλια, νερα, μα πιο πολύ από όλα μέτρησαν αυτα τα 60 δευτερολεπτα σιγης για εναν απο εμας, τον ΜΠΑΜΠΗ ΓΕΩΡΓΑΤΣΩΝΑ που έφυγε τρέχοντας σε αυτόν τον αγαπημενο τοπο στις 25 του Οκτωβρη του 2015 και που εχουμε αφιερωσει απο το 2016 τον αγωνα μας.

Ειναι σιγουρο οτι απο καπου εκει ψηλα θα μας χειροκροτουσε και αυτος και θα τρεχει παντοτε αυτην την μερα μαζι μας…Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μελη του Δ.Σ αλλά και τους φιλους του Απολλωνα που βοηθησαν στον σημερινο αγωνα και ιδιαιτερα στον Γιωργο Μπαμπα, στον Χρηστο Γκιοκα, τον Χαρη Ζαρκινο, τον Βασιλη Μπρατσο, τον Αλεξη Τζημα, τον Χρήστο Καλομοιρη στον Βαγγελη Βενετη, στον Δημητρη Βορδο, στον Αρη Μαρα, στον Βλασση Καραβασιλη, και τα παιδια του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ, τον φίλο συνάδελφο-συντρέχτη-συγγραφέα Ηρακλή Αθανασόπουλο για τα βιβλία που προσέφερε τον ΔΗΜΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, τον Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφεραν, το Σύστημα προσκόπων Χαϊδαρίου, την χορηγο εταιρια ΒΙΚΟΣ Α.Ε, την εταιρια χρονομετρησης και τα μετάλλια-επαθλα ΟLYMPUS ,καθώς και στους φίλους του συλλογου ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για τα δεκάδες μικρά παιδιά – νέους δρομείς που έφεραν να τρέξουν στο άλσος Δαφνίου και φετος.

Για την ιστορια στον μεγαλο αγωνα των 10 χιλιομετρων πρωτευσαν στους άνδρες ο Δημήτρης Σιαμπάνης με 36:26, με δεύτερο το Νίκο Σκούταρη με 36:44 και τρίτο τον εορτάζοντα Γιάννη Χριστοδουλάκη με 38:21,  ενώ στις γυναίκες πρώτετσε η Κατσάνου Βάγια με 52:31. Δεύτερη ήταν η Γουέμπερ Πάνι με 53:06 και τρίτη τερμάτισε η εορτάζουσα Παντζάλη Ιωάννα με 53:23.

Επομενα ραντεβου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στη μεγαλη γιορτη του με την κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας και τις βραβευσεις του στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ στις 18:30, την κυριακη 14 Ιανουαρίου η βοηθεια στον πρωτο Βυζαντινο αγωνα 50 χλμ στα Μεγαρα και η ομαδικη εκδρομη στον δημο Ευρωτα στον ετήσιο αγώνα του  ΑΠΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ, ενω την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα οργανωσει τον τριτο αγωνα ΑΓΧΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ- ΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑ- 14,3 ΚΑΙ 28,7 ΧΛΜ , έναν ξεχωριστό αγώνα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς τα έσοδα του οποίου αλλά είδη – τρόφιμα μακράς διαρκείας και πρώτης ανάγκης – θα δοθούν στους χτυπημένους από την καταστροφική πλημμύρα αδελφούς μας, στη Μάνδρα και στο Σύλλογο πλημμηροπαθών που συστάθηκε

Καλούμε όλες και όλες να δηλώσετε συμμετοχή και να φέρετε ό,τι μπορείτε κάθε Τρίτη στα γραφεία του Απόλλων, οδός Νικίου 56 στο Αιγάλων, 20:30-22:00, στην κοπή της πότας το Σάββατο 13/1 και στον αγώνα μας στο Αγχαίο όρος την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Σας περιμενουμε ολους και ολες να ανταποκριθειτε και να συμπαρασταθειτε έμπρακτα. Ραντεβού ξανά λοιπόν στο άλσος Δαφνίου στον Επετειακό 20ο Αγώνα στις 6 Ιανουαρίου 2019 με πολλές εκπλήξεις, δώρα και πολιτιστικό πρόγραμμα. Ως τότε καλή δρομική χρονιά.” 

Τα αποτελέσματα του αγώνα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο