Η εφαρμογή του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου

Δείτε τη, γνωρίστε τη, κατεβάστε τη!

Share

Η εφαρμογή για τον Μαραθώνιο της Αθήνας επιστρέφει, έτοιμη να μεταφέρει τον παλμό του αγώνα σε όλους όσοι τον παρακολουθούν από μακριά, αλλά και να δώσει πολύτιμες και συγκεντρωμένες πληροφορίες σε όσους θα έχουν την τύχη να λάβουν μέρος σε κάποιο από το χρήσιμες πληροφορίες σε εκείνους που τρέχουν!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, κατεβάζοντας την εφαρμογή «Athens Marathon. The Authentic», powered by ΣΕΓΑΣ, διαθέσιμη για iOS και Android. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία των φίλων τους ή των δρομέων που τους ενδιαφέρουν αλλά και να βλέπουν την εξέλιξή όλων των αγωνισμάτων.

Πιο αναλυτικά, κατεβάζοντας το App θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε έως και 25 δρομείς λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Για το Μαραθώνιο αυτό αντιστοιχεί στα 5 – 10 – 15 – 21,1 – 25 – 30 – 35 – 40χλμ., για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ στα 1,1 – 5 – 5,8χλμ. και για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. στα 1 – 3 χλμ. Παράλληλα μπορεί κάποιος να βλέπει ανά πάσα στιγμή τους 15 πρώτους αθλητές που προπορεύονται σε κάθε αγώνα.

Έτσι, θα μπορείτε να βλέπετε την πορεία τους αλλά και να ελέγχετε την πορεία των αγαπημένων σας προσώπων και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή σε ποιο κομμάτι της διαδρομής βρίσκονται.

Όσοι τρέξουν στους Αγώνες του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, εκτός από τα παραπάνω θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και, φυσικά, να έχουν άμεση πρόσβαση κάθε στιγμή σε απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Κατεβάστε την εφαρμογή πατώντας εδώ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 27-28 Απριλίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο