Το RUNNER τρέχει με… 100!

Δείτε τα θέματα του επετειακού τεύχους που βρίσκεται ήδη σε σημεία πώλησης και από την Πέμπτη στα περίπτερα

Share

Είναι γεγονός. Το RUNNER Magazine, το πρώτο περιοδικό για το τρέξιμο στην Ελλάδα έφτασε τα 100 τεύχη! Και το γιορτάζουμε με ένα τεύχος γεμάτο θέματα για τους δρομείς!

Στο RUNNER 100 η προπόνηση έχει την… τιμητική της. Κι αυτό γιατί θα βρείτε πλούσια και πολλά θέματα για ζητήματα που απασχολούν όλους τους δρομείς.
Η MSc Προπονήτρια και δρομέας, Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο, αναλύει ποιος είναι ο ιδανικός καταμερισμός των εντάσεων σε ένα προπονητικό πλάνο, ενώ θα βρείτε ακόμα από μία… εκ βαθέων ανάλυση του διαλείμματος στη διαλειμματική προπόνηση από τον PhD Εργοφυσιολόγο, Βαγγέλη Ρουσόπουλο.
Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για το πώς να διορθώσετε την τεχνική των χεριών στη δρομική κίνηση αλλά και τις ιδανικές διαλειμματικές προπονήσεις για τη βελτίωση σημαντικών παραμέτρων είναι μερικά ακόμα προπονητικά θέματα του ξεχωριστού αυτού τεύχους.


Το RUNNER’S SPECIAL

Φυσικά, ξεχωρίζει το RUNNER’ SPECIAL, ένα πλούσιο αφιέρωμα που θα σας βοηθήσει να βρείτε πώς να επιλέξετε σωστά το στόχο που σας ταιριάζει καλύτερα στο Μαραθώνιο. Κριτήρια, επιλογές, προπονήσεις “βαρόμετρο”, αλλά κι εμπειρίες κορυφαίων δρομέων θα σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή του ιδανικού ρυθμού ή τελικής επίδοσης ώστε να αποφύγετε μοιραία λάθη.

Η υγεία πάνω απ’όλα

H υγεία βέβαια, είναι πάνω απ’όλα γι’ αυτό και θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για τη λήψη συμπληρωμάτων αλλά και μία πληρέστατη ανάλυση από τον Ιατρό και ακούραστο δρομέα, Γιάννη Μπίρη, για το τι ακριβώς συμβαίνε με τα νεφρά των μαραθωνοδρόμων. Υπάρχουν κίνδυνοι; Οι έρευνες που ανησύχησαν πέρυσι αρκετούς ευσταθούν; Ο Γιάννης Μπίρης δίνει απαντήσεις σε ένα θέμα που κάθε συστηματικός μαραθωνοδρόμος πρέπει να διαβάσει.

Ώρα για αγωνιστικά!

O αγώνας – στόχος πλησιάζει κι εσείς σκέφτεστε ήδη το αγωνιστικό σας ντύσιμο. Το RUNNER Magazine είναι εδώ για να σας βοηθήσει, λοιπόν, με έναν πληρέστατο οδηγό αγοράς με όλα τα αγωνιστικά σετ της αγοράς από τις κορυφαίες δρομικές εταιρείες.

Γνωρίστε μας

Κι επειδή πρόκειται για ένα ξεχωριστό τεύχος που αποτελεί και για εμάς θα βρείτε τη συνέντευξη του εκδότη του RUNNER Magazine, Νίκου Πολιά, στο Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο Νίκος Πολιάς θυμάται πως ξεκίνησαν όλα, εμπόδια αλλά και σπουδαίες στιγμές του παρελθόντος, ενώ μιλάει για το παρόν και το μέλλον.

Θα βρείτε ακόαμ ένα Αφιέρωμα όπου οι άνθρωποι του περιοδικού μοιραζόμαστε μαζί μας τη χαρά, τη συγκίνηση για τα 100 τεύχη αλλά και τις διαθέσεις μας για το μέλλον! Μιλούν ακόμα σημαντικές προσωπικότητες του δρομικού χώρου, συνεργάτες και φανατικοί αναγνώστες!


Κι ακόμα

Φυσικά η ύλη του RUNNER 100 δε σταματά εδώ! Πλούσια θέματα επικαιρότητας, ειδήσεις, τεστ δρομικών μοντέλων, μόνιμες στήλες και πολλά άλλα σε ένα ξεχωριστό τεύχος! Δείτε εδώ όλα τα θέματα και… μην το χάσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες για μέγιστη ενέργεια, αντοχή και απόδοση
Neubria Cognifuel – το ενεργειακό ρόφημα που συνδυάζει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο