Έρχεται το Brooks Levitate

Παρουσίαση του νέου μοντέλου της Brooks στην ERGO Marathon Expo 2017

Share

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου δρομικού παπουτσιού Levitate της Brooks θα πραγματοποιηθεί  στη φετινή έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου – πρώην TAE KWON DO, από 9 έως 11 Νοεμβρίου.

Το Brooks Levitate, το νέο μοντέλο δρομικού παπουτσιού της Brooks, είναι αποτέλεσμα πολύχρονης  έρευνας, ανάπτυξης και δοκιμών με σκοπό να δημιουργηθεί ένα δρομικό  παπούτσι υψηλών προδιαγραφών με κύριο χαρακτηριστικό την απόλυτη επιστροφή ενέργειας. 
Oι υπεύθυνοι της εταιρείας δηλώνουν ότι πρόκειται για κάτι εντελώς νέο στον κόσμο του τρεξίματος και νιώθουν ενθουσιασμένοι που μπορούν να το προσφέρουν στους Έλληνες δρομείς.

Και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς, το Brooks Levitate είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρίζει στον δρομέα το κίνητρο να συνεχίσει να τρέχει. Προσφέρει την απόλυτη ελαστικότητα και άνεση, καθώς το επάνω μέρος, με το υλικό Fit Knit, κινείται και διογκώνεται με αποτέλεσμα να αγκαλιάζει με άνεση το πόδι. Παράλληλα, προσφέρει τη μέγιστη επιστροφή ενέργειας χάρη στη νέα τεχνολογία ενδιάμεσης σόλας DNA AMP, η οποία επιτρέπει στο  παπούτσι να προσαρμόζεται στο βηματισμό, το βάρος και το ρυθμό του δρομέα.

Το Brooks Levitate θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά στο περίπτερο της Brooks στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας από 9/11 έως 11/11 και θα είναι διαθέσιμο προς  δοκιμή και αγορά.

Τα προϊόντα της Brooks διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία SHOP & TRADE AEBE, www.shopandtrade.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1233:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο