Για 2η φορά το ΑΥΡΑ στο Spetses mini Marathon

Η σημασία της σωστής ενυδάτωσης για τους Μαραθωνοδρόμους

Share

Κάθε Μαραθώνιος αποτελεί μία διαδικασία άθλησης τόσο του σώματος αλλά και του νου για κάθε συμμετέχοντα. Κάθε δρομέας που επιλέγει να συμμετάσχει σε κάποιον Μαραθώνιο θέτει ένα στοίχημα με τον εαυτό του, τον πιέζει στα όρια και εν τέλει βγαίνει νικητής, άσχετα από την κατάταξη στην οποία τερματίζει.

Προς την επίτευξη αυτού του στόχου, οι μαραθωνοδρόμοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι καταλλήλως και η σωστή ενυδάτωση αποτελεί καταλυτικό παράγοντα προς το δρόμο για την επιτυχία. Η σωστή ενυδάτωση μπορεί να καθορίσει κάθε αθλητή, αλλά αποτελεί και σημαντικό παράγοντα για την υγεία του.

Το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Spetses Mini Marathon, αναμφίβολα ένας από τους αγαπημένους αθλητικούς θεσμούς του νησιού του Σαρωνικού. Το μεγαλύτερο multi-sport event, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά των Σπετσών, καθιστούν το νησί πόλο έλξης για τουρίστες από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται την χώρα μας, για να λάβουν μέρος στα αθλητικά δρώμενα και να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ γνωρίζει τη σημαντικότητα της ενυδάτωσης σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα και για αυτό το λόγο βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλευρό των αθλητών του Spetses Mini Marathon για να τους εξασφαλίσει την απαραίτητη ενυδάτωση. Σταθερός υποστηρικτής της προσωπικής βελτίωσης και της άθλησης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτέλεσε πολύτιμο σύμμαχο όλων των αθλητών και τους έδωσε την κατάλληλη ώθηση για να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού.

Πάνω από 20.000 δρομείς επισκέφθηκαν το νησί, το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου και έτρεξαν, με την υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που τους παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζονταν, για να τερματίσουν σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο