Δυναμική παρουσία του ΣΔ Τρικάλων στο Νυχερινό Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Με νέο ρεκόρ συμμετείχε  ο Σύλλογός μας στο μεγαλύτερο δρομικό Πάρτυ της χώρας , τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης!

Η αποστολή μας αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου από την πόλη μας  και έφτασε νωρίς το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη. Οι δρομείς απήλαυσαν την πανέμορφη θέα στο λιμάνι του Θερμαϊκού και ακριβώς με την δύση του ηλίου στις 18:45 έλαβαν την εκκίνηση στη μεγάλη γιορτή.Σαράντα δύο δρομείς μας διέσχισαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε 2 στροφές των 10,5 χλμ και τερμάτισαν στον Λευκό Πύργο, όταν πλέον είχε πέσει το σκοτάδι για τα καλά.Το ενθουσιώδες κλίμα, η μαζική συμμετοχή  του κόσμου καθώς και οι μουσικές μπάντες που υπήρχαν κατά μήκος όλης της διαδρομής ώθησαν τους δρομείς να πετύχουν τους στόχους τους !

Την καλύτερη επίδοση από τους δρομείς μας πέτυχε ο Joshua Jenkins, Αμερικάνος μεταπτυχιακός φοιτητής του ΣΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας που τρέχει για τα χρώματα του Συλλόγου μας , τερματίζοντας σε 1:22:12 .Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Κώστα Τσικρικά που τερμάτισε σε 1:31:51, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Από τις γυναίκες του Συλλόγου μας η Φένια Βότσιου μαζί με την Στέλλα Ματσαγγάνη πέτυχαν την καλύτερη επίδοση καθώς τερμάτισαν μαζί σε 1:53:24.

Συμμετοχές για τον Σύλλογό μας και στον αγώνα των 5χλμ. Ο Απόστολος Πρεμέτης τερμάτισε πρώτος από τους δρομείς  με επίδοση 23:16  . Στις γυναίκες, η Κατερίνα  Γκατζόγια έκανε την καλύτερη επίδοση και τερμάτισε σε 28:21!”

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρέτζακας Trail Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Ο Patras Half Marathon μέσα από τα σχόλια δρομέων
Πώς είδαν οι περσινοί συμμετέχοντες τη διοργάνωση;
Τρέξιμο με βροχή! Οδηγίες & συμβουλές για απόλυτη ασφάλεια
Οδηγίες και συμβουλές για απόλυτη ασφάλεια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο