Δείτε το διαφημιστικό σποτ της ERGO Marathon Expo 2017

Πάνω από 160 εταιρείες στην επετειακή 10η διοργάνωση

Share

Πλησιάζει η ώρα για τη 10η διοργάνωση της ERGO Marathon Expo, της έκθεσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και οι διοργανωτές με ένα χιουμοριστικό διαφημιστικό σποτ μας υπενθυμίζουν να μην αγοράσουμε από οπουδήποτε, αλλά να «Συμβουλευτούμε τους ειδικούς» για την αγορά του αθλητικού εξοπλισμού μας!

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1231:%!]

Βρες ότι ψάχνεις για τον Αθλητισμό, τη Διατροφή και την Υγεία στην ERGO Marathon Expo στην οποία συμμετέχουν πάνω από 160 εταιρείες
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες για τον αθλητισμό, τη διατροφή και την υγεία, μεταξύ των οποίων αθλητική ένδυση και υπόδηση, αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, αθλητικός εξοπλισμός – όργανα γυμναστικής, προπονητικές υπηρεσίες και σχολές, συμπληρώματα διατροφής και είδη αθλητικής διατροφής, ενεργειακά ποτά, υλικό από διεθνείς μαραθώνιους και αγώνες δρόμου, αθλητικοί σύλλογοι και σύλλογοι δρομέων, είδη αθλητικού τουρισμού, προϊόντα τεχνολογίας, κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας, προϊόντα fitness, wellness & spa κ.ά.

Όπως κάθε χρόνο, οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν από την έκθεση το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και Παραλαβής Υλικού της διοργάνωσης.

Πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόκειται να είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της ERGO Marathon Expo 2017, το οποίο θα περιλαμβάνει δράσεις με ενημερωτικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σημειώνεται ότι τους επισκέπτες της ERGO Marathon Expo 2017 θα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων της έκθεσης.

Η ERGO Marathon Expo, η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση του κλάδου του αθλητισμού και του fitness διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η παραγωγή έχει ανατεθεί στην εταιρία Be Best. Θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 35ου Μαραθωνίου Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Το ωράριο της έκθεσης την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου είναι 13.00 με 20.00, ενώ την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 20.00. Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.marathonexpo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο