Νέα προβολή και νέος διαγωνισμός «Ultra: The Real Marathon» – Νικητές

Πάρε μέρος και κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις για τη νέα προβολή του ντοκιμαντέρ

Share

Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το ντοκιμαντέρ «Ultra: The Real Marathon» που θα προβληθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 16:00 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ είναι:

Κώστας Γανίτης
Polyxeni Milia

——-

Θέλετε να ζήσετε τις ξεχωριστές στιγμές που «Σπάρταθλον» αλλά τα πόδια σας δεν αντέχουν τέτοιες αποστάσεις; Ή μήπως συμμετείχατε σε αυτό, είτε ως αθλητής είτε ως θεατής, και θέλετε να ξαναθυμηθείτε αυτές τις δυνατές συγκινήσεις;

Το CineDoc δίνει σε όλους εμάς την ευκαιρία να το κάνουμε με την προβολή του ντοκιμαντέρ Ultra: The Real Marathon του σκηνοθέτη από την Ουγγαρία Μπάλαζ Σιμονί, που ανοίγει το φετινό πρόγραμμα των προβολών.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την επίπονη προετοιμασία των πρωταγωνιστών και τη δοκιμασία των ορίων αντοχής τους -τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό τους- κατά τα 246 χιλιόμετρα που θα χρειαστεί να καλύψουν μέσα σε 36 ώρες από την Αθήνα μέχρι τη Σπάρτη και είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Μετά από τις δύο επιτυχημένες προβολές της Τρίτης 3 και της Κυριακής 8 Οκτωβρίου το CineDoc αποφάσισε την επαναπροβολή του ντοκιμαντέρ την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 16:00 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ.

Νέος διαγωνισμός: Kάνε like και share και κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις
Μπορείς τώρα να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό «Ultra: The Real Marathon» κάνοντας like και share στο αντίστοιχο post στη σελίδα του facebook του Runner Magazine και να μπεις στην κλήρωση για μία από τις δύο δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την νέα προβολή της Κυριακής 15 Οκτωβρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.runnermagazine.gr ενώ οι νικητές θα λάβουν και προσωπικό μήνυμα.

Η προβολή γίνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ουγγαρίας και σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου.
Γλώσσα: με ελληνικούς υπότιτλους
Τιμή εισιτηρίου: 6 €.    

Για να δείτε τη γνώμη μας για το ντοκιμαντέρ πατήστε εδώ.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1230:%!]  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο