Στην Πάρνηθα έπεσε η αυλαία του 2017 Skyrunner Series by Salomon

Μεταγωνιστικό δελτίο AlpamayoPRO Trail Race

Share

Με συναρπαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του 2017 Skyrunner Series by Salomon. Η τελευταία πράξη της σεζόν έλαβε χώρα στην εντυπωσιακή φύση της βορειοανατολικής Πάρνηθας και το AlpamayoPro Trail Race. Η 11η έκδοση του ιστορικού αυτού αγώνα, βρήκε μεγάλο νικητή τον Δημήτρη Σελέτη, ο οποίος με επίδοση 2:26:56, έκοψε πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού των 25 χιλιομέτρων. Τον ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (2:34:18) και Αντώνης Νέστορας (2:36:50) στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στις γυναίκες, πρώτη αναδείχτηκε η Μαρία Μάλαϊ (2:53:52), αφήνοντας δεύτερη τη Τζίνα Γκαλέτι (3:14:07) και τρίτη την Φωτεινή Κολόκα (3:20:32).

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές, τόσο για τους νικητές του AlpamayoPro Trail Race, όσο και για του πρωταθλητές του 2017 Skyrunner Series by Salomon.

Στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στο 2017 Skyrunner Series by Salomon, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Salomon Hellas) είχε εξασφαλίσει από νωρίς στη σεζόν το στέμμα του πρωταθλητή. Δεύτερος κατετάγη ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (Odlo/LaSportiva)και τρίτος ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (Dynafit). Στις γυναίκες, η νίκη της Μαρίας Μάλαϊ (Odlo/LaSportiva) στη Πάρνηθα ήταν αυτή που της χάρισε το φετινό τίτλο της πρωταθλήτριας, αφήνοντας δεύτερη την Ανδριάννα Βασιλάτου (AllTerrainRunners) και τρίτη τη Τζίνα Γκαλέτι.(Odlo/LaSportiva).

Photo Credits: Ιουλία Δούνη

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto  https://www.facebook.com/Suunto.Greece

Χορηγοί Επικοινωνίας
COSMOTE TV
 Zougla.gr
 Runnermagazine.gr / Runner Magazine
 Advendure.com
 Coremag.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο