Το Kinder + SPORT πάει Navarino Challenge!

Για πρώτη φορά επίσημος υποστηρικτής της πολυβραβευμένης αθλητικής διοργάνωσης

Share

Το Kinder + SPORT, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, πρόκειται να δώσει δυναμικό παρών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού «Navarino Challenge», που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο The Westin Resort Costa Navarino, από τις 13 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.

Σταθερή δέσμευση του προγράμματος Kinder+SPORT είναι να προάγει μέσω της έμπρακτης υποστήριξης του, τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού και να μυήσει τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα τα ακολουθήσει και ως ενήλικες. Έτσι, ως επίσημος υποστηρικτής του «Navarino Challenge 2017», θα προτρέψει τα παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους σε μία ευρεία γκάμα αθλημάτων, να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του «Kids’ Athletics by Kinder + SPORT», τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με βασικά αθλήματα του στίβου, με βασικό Πρεσβευτή τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια, Περικλή Ιακωβάκη, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Προσκαλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν στην αθλητική δραστηριότητα του KidsAthletics by Kinder+SPORT του Navarino Challenge που θα διεξαχθεί στην Πύλο και την Costa Navarino, για να έρθουν σε επαφή με τα βασικά αγωνίσματα του στίβου και τις αξίες του αθλητισμού. Αυτή είναι μία εξαιρετική αφορμή για διασκεδάσετε και να ανακαλύψετε το άθλημα που σας ταιριάζει. Ελάτε, λοιπόν, να γνωριστούμε και να περάσουμε ένα εκπληκτικό τριήμερο γεμάτο άθληση και διασκέδαση».

Επιπλέον, στη σειρά των δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται η παιδική διαδρομή τρεξίματος, η ποδηλατάδα στην πανέμορφη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, τα μαθήματα εσωτερικής αναρρίχησης και τέλος, η εισαγωγή στο Tae Kwon Do με τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη που αποτελεί και πρεσβευτή του προγράμματος.

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager της Ferrero στην Ελλάδα, δήλωσε για το Πρόγραμμα: «Το Kinder+SPORT συνεχίζει να προωθεί  μέσα από διάφορες αθλητικές διοργανώσεις  την άθληση στην καθημερινότητα των παιδιών από νεαρή ηλικία. Το «Joy of Moving» παραμένει το κεντρικό μήνυμά μας προς τα παιδιά, παρακινώντας τα να ανακαλύψουν τη χαρά της κίνησης και να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής στην κάθε τους μέρα. Υπό αυτό το πρίσμα, η υποστήριξη του Navarino Challenge 2017 με ναυαρχίδα το KidsAthletics by Kinder+SPORTείναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα για το Πρόγραμμα, που με αυτή την κίνηση προσεγγίζει ακόμα περισσότερα παιδιά, σε μεγαλύτερο εύρος αθλημάτων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο