Tελευταία ημέρα εγγραφών για το Run Greece Πάτρας

Και όλα τα τελευταία νέα για τον αγώνα

Share
Διαβάστε αναλυτικά τελευταία νέα λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Πάτρας:

“Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προαναγγέλλοντας ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών τόσο για την ίδια την πόλη της Πάτρας όσο και για το σύνολο της σειράς αγώνων RUN GREECE. Το κέντρο εγγραφών στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου) πλημμυρίζει καθημερινά από πολίτες που δηλώνουν συμμετοχή στη διοργάνωση. 

 
Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο κέντρο εγγραφών (από 10.00΄ έως 14.00΄ & 18.00΄ έως 21.00΄) και παράλληλα ατομικές εγγραφές για τους Αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ. μπορούν να γίνουν και μέσα από την ιστοσελίδα  www.run-greece.gr
 
Ανάλογα με την κάλυψη των ανώτατων ορίων συμμετοχής ( που είναι για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. 3.900 εγγραφές και για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. 900 δρομείς ) θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τη συνέχιση των εγγραφών μετά την Τετάρτη.
 
Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με τους Αγώνες Πόλης RunGreece Patras θα γίνει και το πρώτο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. σε δημόσια οδό  Ανδρών και Γυναικών ενώ παράλληλα και μέσα από τον αγώνα των 5 χλμ. θα υπάρξει πρόκριση 10 Ανδρών και 10 Γυναικών από την περιφέρεια μας, που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον τελικό των 3.000μ. στα πλαίσια των αγώνων του φετινού Μαραθωνίου στην Αθήνα.”
από segas.gr
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσμτα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο