Σεμινάριο ΣΔΥ Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 4/10 το νέο σεμινάριο του συλλόγου

Share

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το νέο σεμινάριο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης με θέμα: Διαταραχές του ύπνου και αθλητική επόδοση.
Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

«Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης στο Καυταντζόγλειο στάδιο (Θύρα 16), Ενημερωτικό Σεμινάριο, στα πλαίσια ερευνητικού προγραμματος του Α.Π.Θ. και του Τμήματος Εργοφυσιολογίας του Πανεπιστημίου Φυσικης Αγωγής με θέμα: “Διαταραχές του ύπνου και αθλητική απόδοση”
Την παρουσίαση θα κάνει η συναθλήτρια μας Άννα Ζήση, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Α΄ Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Σκοπός αυτής της ομιλίας είναι να δοθεί έμφαση στα οργανικά αίτια, που μπορεί να επηρεάσουν τον ύπνο όπως, ροχαλητό, υπνική άπνοια και δυσχέρεια ρινικής αναπνοής και να προσκαλέσει όλους τους αθλητές, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην έρευνα που διεξάγεται από την Α ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και το τμήμα εργοφυσιολογίας του πανεπιστημίου Φυσικής αγωγής. 

Οι αθλητές με προβλήματα στη ρινική αναπνοή, που θα συμμετέχουν στην έρευνα, θα ευνοηθούν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, καθώς θα κάνουν δωρεάν εξετάσεις, εργομετρήσεις, λιπομετρήσεις και θεραπεία.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους συναθλητές και έχει ώρα προσέλευσης 19:20».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο