Ολοκληρώθηκε το 4ο Run with your Dog από τα Friskies®!

Συμμετοχή, διασκέδαση και ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Share

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε το 4ο RUN with your DOG από τα FRISKIES®, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης (Πάρκο Πικιώνη) στη Φιλοθέη, γιορτάζοντας την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των τετράποδων φίλων μας!

Οι συμμετοχές στο 4ο Run with your Dog από τα FRISKIES® ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα 1000 κιλά τροφής να προσφερθούν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενισχύοντας το σημαντικό της έργο, μέρος του οποίου είναι η σίτιση εκατοντάδων αδέσποτων σκύλων.

Οι ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με τα κατοικίδιά τους, ενώ και φέτος, οικογένειες με τα παιδιά και τους τετράποδους φίλους τους συμμετείχαν σε ειδικά «family runs», με κύριο στόχο να διασκεδάσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους, ενισχύοντας την ιδέα ότι τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας!

Εκτός από τους αγώνες δρόμου, φέτος, μικροί και μεγάλοι, παρέα με το κατοικίδιο τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα όπως οι Πρώτες Βοήθειες για σκύλους, η Γλώσσα του Σώματος και η Αρμονική Συμβίωση με το σκύλο, τα Οφέλη που έχει ο άνθρωπος από τη συμβίωσή του με ένα σκύλο, καθώς και η Ασφαλής Μεταφορά του σκύλου, μέσα από εξειδικευμένες ομιλίες και «All you need to know» seminars. Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με ενδιαφέρουσες δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση, όπως face painting, paw painting, DJ sets, δημιουργία παιχνιδιών για τους τετράποδους φίλους μας, αλλά και pawlaroid φωτογραφίες, που εξασφάλισαν σε κάθε ιδιοκτήτη διασκεδαστικές αναμνήσεις με το σκύλο του! 

Οι αγώνες ανέδειξαν χρυσούς, αργυρούς και χάλκινους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή Friskies® για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για το 4ο RUN with your DOG.

Το RUN with your DOG από τα Friskies® αποτελεί πλέον θεσμό, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες τροφής για τα αδέσποτα σκυλάκια που το έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για τα PURINA Friskies®
Η PURINA®, με την πεποίθηση ότι άνθρωποι και κατοικίδια ζουν καλύτερα μαζί, για πάνω από 80 χρόνια παρέχει υψηλής ποιότητας και θρεπτικά προϊόντα για τα κατοικίδια. Οι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι, κτηνίατροι και πολλοί άλλοι επιστήμονες από διαφορετικές ειδικότητες συνεχώς ανακαλύπτουν νέους τρόπους προκειμένου να βοηθήσουν τα κατοικίδια να ζήσουν μία πιο υγιή, χαρούμενη και μακρά ζωή. Το όραμα της PURINA είναι να προάγει την ποιότητα ζωής των κατοικίδιων και των ιδιοκτητών τους και να θέσει στην υπηρεσία τους την εξειδίκευση και τις επιστημονικές της γνώσεις, βάζοντας τα θεμέλια μιας καλύτερης σχέσης και συνύπαρξης.
Η σειρά Friskies®, σχεδιασμένη από τους κτηνιάτρους και τους διαιτολόγους της PURINA, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων πλήρους και ισορροπημένης διατροφής για τον σκύλο, ανάλογα με το στάδιο και τον τρόπο της ζωής του. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρονται σε ξηρή τροφή και σε κονσέρβα ενώ η σειρά διαθέτει και snacks που μπορούν να δοθούν στο κατοικίδιο ως λιχουδιά ή ανταμοιβή.
Τα Friskies® είναι η μάρκα που ενδιαφέρεται για την καλή υγεία του σκύλου, αλλά και για τη σχέση του κατοικίδιου με τον ιδιοκτήτη. Για τα Friskies®, ο σκύλος είναι μέλος της οικογένειας και όταν είναι υγιής, τότε είναι και χαρούμενος, συνεισφέροντας έτσι στη συνολική ευτυχία της οικογένειας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
LAWYERS’ RUN for Children - Annual ΣΔΕΕ Run2024
Εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση και ολοκλήρωση της περιόδου εγγραφών
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 24-25 Φεβρουαρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο