Ο “Δρόμος του Αχιλλέα” ταξιδεύει στην Ουκρανία

Στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στον Δήμο Κίλια θα διοργανωθεί αγώνας προς τιμή του ιστορικού Αχιλλέα

Share

Μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας να διοργανωθεί αγώνας τρεξίματος προς τιμή του ιστορικού Αχιλλέα στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στον Δήμο Κίλια:

“Μετά την λήξη του 5ου Αχίλλειου Άθλου, η Ουκρανική αποστολή στα Φάρσαλα και συγκεκριμένα, η δήμαρχος Κίλιας κα. Τετιάνα Μποιτσένκο μαζί με την επιτετραμένη πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα κα. Κοσένκο Ναταλία, βλέποντας την μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα και την άριστη οργάνωση,  ζήτησε να της δωρίσουν την σημαία του Συλλόγου Μαραθονοδρόμων ν. Λάρισας (της πολυπληθέστερης ομάδας που συμμετέχει στον Αχίλλειο Άθλο) από τον πρόεδρο κ. Αποστόλη Γούλα, την οποία θα μεταφέρει πίσω στην πατρίδα της, ώστε να την τοποθετήσουν σε ειδικό μέρος στο Δημαρχείο της ουκρανικής πόλης, με σκοπό να διοργανώσουν στην περιοχή αγώνα με την ονομασία «δρόμος του Αχιλλέα».

Ο πρόεδρος Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας κ. Γούλας, έπειτα από την  σπουδαία και τιμητική την κίνηση της αντιπροσωπίας της Ουκρανίας, σημείωσε θα προγραμματίσουν αποστολή του Συλλόγου, η οποία θα ταξιδέψει στην Κίλια και την Ουκρανία, ώστε να συμμετάσχουν, σε αγώνα που θα διοργανώσουν προς τιμή του ιστορικού Αχιλλέα.

Ο Δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος χαρακτήρισε σπουδαία την κίνηση, βλέποντας ότι η συνεργασία των δυο πόλεων, σημειώνει θετικά στοιχεία και σε αθλητικό επίπεδο, πριν ολοκληρωθεί η φιλοξενία της αντιπροσωπίας στο Δήμο Φαρσάλων.

Για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, αποδεικνύει  οτι είναι πρεσβευτής το νομού μας σε όλο τον κόσμο, καθώς συμμετέχει σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα,  μεταφέροντας την ιδέα, του ευ αγωνίζεσθε και τις αρχές του αθλητισμού εκτός συνόρων.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Lamia Night Run 2022: Oι αλλαγές
Οι εγγραφές συνεχίζονται
New Balance Fresh Foam X More v4
Η επιλογή για τους δρομείς που θέλουν περισσότερα
10ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ: Μεταγωνιστικό δελτίο
Δείτε τι έγινε στον 10ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο