Άνοιξε το κέντρο εγγραφών για τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Σε λειτουργία το Κέντρο Εγγραφών στην Αβέρωφ 4, στα Ιωάννινα

Share

 Τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως έχουν πλέον όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και μέχρι την Παρασκευή πριν τους αγώνες, θα λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών στην οδό Αβέρωφ 4, σε ένα γραφείο που έχει «ντυθεί» στα χρώματα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, καθώς και το Σάββατο στο πρωινό ωράριο.

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο Κέντρο Εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον Παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον Παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή. Επίσης, ξεκινούν και οι εγγραφές για τους αγώνες «Στους δρόμους του Νησιού» 3.600 μ. και 1.600 μ. για παιδιά και γονείς, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, επίσης με δωρεάν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν ενδεχομένως για λίγες ημέρες ακόμη εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αποκλειστικά στο Κέντρο Εγγραφών.

 

 

Χορηγός αθλητικής τροφοδοσίας και ενέργειας τα X-treme Stores

Ενεργειακά gel και ισοτονικά ποτά θα προσφέρουν τα X-treme Stores στους δρομείς του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα εξειδικευμένων fitness καταστημάτων στην Ελλάδα θα είναι χορηγός αθλητικής τροφοδοσίας και ενέργειας του αγώνα, φροντίζοντας να εφοδιάζονται οι αθλητές με ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και να ολοκληρώσουν στον ταχύτερο δυνατόν χρόνο τα 30 χλμ. της παραλίμνιας διαδρομής. Τα προϊόντα των X-treme Stores θα βρίσκονται στους δέκα σταθμούς τροφοδοσίας.

Τα X-treme Stores απέκτησαν πρόσφατα φυσική παρουσία στα Γιάννενα, προσθέτοντας ένα ακόμη κατάστημα στην αλυσίδα τους, στη λεωφόρο Δωδώνης 16 (τηλ. 2651002716)

Το νέο X-treme Stores έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του, με τη γνωστή ποικιλία σε νέα προϊόντα, προσφορές και μοναδικές υπηρεσίες, αλλά και τις καλύτερες τιμές σε συμπληρώματα, όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής όλο το χρόνο και την παρουσία του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος έχοντας ως στήριγμα τη μεγάλη του εμπειρία ως αθλητής πολεμικών τεχνών και crossfit, μπορεί να συζητήσει και συμβουλέψει έμπειρους ή νεότερους αθλούμενους σχετικά με όλο το φάσμα της σωστής προπόνησης και διατροφής.

 

Δωρεάν υπηρεσίες αποθεραπείας

 Παρούσα και φέτος στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι η εταιρεία Ostracon, αναλαμβάνοντας την υποστήριξη της αποθεραπείας των αθλητών με την προσφορά εξοπλισμού και υπηρεσιών, σε συνεργασία με την ομάδα του Κέντρου Φυσικοθεραπείας PHYSIO activ. Το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της Ostracon και του Κέντρου Φυσικοθεραπείας PHYSIO activ, με εξειδικευμένο εξοπλισμό, δηλώνει παρών σε έναν από τα σημαντικότερους δρομικούς αγώνες, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας δωρεάν στους αθλητές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αποθεραπεία τους, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Ostracon Recovery Area, δίπλα στη γραμμή τερματισμού στην πλατεία Μαβίλη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο