Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρώτο Run Greece στη Ρόδο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρώτο Run Greece στη Ρόδο που θα διεξαχθεί στις 1 Οκτωβρίου

Share

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία online εγγραφών για τον πρώτο αγώνα RUN GREECE ΡΟΔΟΣ που θα διεξαχθεί στις 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017.

Ο αγώνας της Ρόδου διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στο μοναδικό Νησί των Ιπποτών από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδο, και Μεγάλο Χορηγό, όπως και σε όλους τους αγώνες της σειράς RUN GREECE, τη WIND HELLAS.

Έκτη στάση για τη φετινή σειρά αγώνων Run Greece η πόλη της Ρόδου, όπου περίπου 2.500 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή με φόντο το μαγευτικό μεσαιωνικό τοπίο της πόλης και τερματισμό στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να εντάξει τη Ρόδο στο δίκτυο των πόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες RUN GREECE αποτελεί σημαντική εξέλιξη του θεσμού που λέγεται RUN GREECE. Μέσα από τον αγώνα αυτόν, το RUN GREECE μεγαλώνει, εξαπλώνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια και ενισχύει το διεθνές προφίλ του. 

H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα RUN GREECE ΡΟΔΟΣ είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr, ενώ έντυπες αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μετά τις 25 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ») αλλά και στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στον Πεζόδρομο Πλαστήρα (έναντι Ακταίου).

Καλούμε όλους εσάς που θα θέλατε να είστε παρών στον πρώτο αγώνα RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2017 να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων.

Η σειρά αγώνων Run Greece απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή. Οι αγώνες Run Greece δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη – μέσα από τους ίδιους τους αγώνες – κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται, από τον Μεγάλο Χορηγό του αγώνα και τον ΣΕΓΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο