Το 2017 Skyrunner Series by Salomon στο Ζαγόρι

Προαγωνιστικό δελτίο Zagori Mountain Race

Share

Το 2017 Skyrunner Series by Salomon, ταξιδεύει στους ωραιότερους ορεινούς αγώνες της Ελλάδας και συγκεντρώνει τα βλέμματα των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών!
Μια μοναδική εμπειρία υπόσχεται στους εκατοντάδες αθλητές ορεινού τρεξίματος που θα βρεθούν στις 22 και 23 Ιουλίου στο Τσεπέλοβο η 7η έκδοση του Zagori Mountain Race. Μέσα απο τις τέσσερις διαφορετικές διαδρομές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα όριά τους σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς αγώνες.

Η πιο απαιτητική από τις διαδρομές είναι αναμφισβήτητα η Τ.Ε.R.A, συνολικού μήκους 80 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική διαφορά που υπερβαίνει τα 5000 μέτρα και η οποία συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του 2017 Skyrunner Series by Salomon. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 4:30 το πρωί της Κυριακής στο Τσεπέλοβο και το χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στις 20 ώρες. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 06:00, από το ίδιο σημείο, θα δοθεί η εκκίνηση για τη Marathon διαδρομή, ένας αγώνας 44 χιλιομέτρων, με 7 νέα χιλιόμετρα διαδρομής, και χρονικό όριο τερματισμού 10 ώρες.

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto https://www.facebook.com/Suunto.Greece

Χορηγοί Επικοινωνίας
COSMOTE TV
 Zougla.gr
 Runnermagazine.gr / Runner Magazine
 Advendure.com
 Coremag.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδρομή «ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς» στον Ληλάντιο
Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου για την εκδρομή στις 5 Ιουνίου
Το 5ο ''Olympic Day Run'' Greece βρίσκεται ήδη στην αφετηρία
Την Κυριακή 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας
Kea Run 2022 - Μεταγωνιστικό δελτίο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Κέα
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο