4oι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”: Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου

Λίγες μέρες πριν τους αγώνες

Share

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου η Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης «4οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης» στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Σπύρος Λούης, εγγονός του Έλληνα Ολυμπιονίκη στον οποίο είναι αφιερωμένοι οι αγώνες, ο Χάρης Γεωργακόπουλος, πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών, η Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, η Χριστίνα Γαϊτάνη brand manager της εταιρείας Kinder+SPORT, μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και ο τεχνικός διευθυντής των αγώνων, Νίκος Πολιάς.

Όλοι τους εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, κρίνοντας και από τον έως τώρα αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής και τόνισαν, ο καθένας από την πλευρά του, την αξία αυτών των αθλητικών δράσεων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, φέτος για πρώτη χρονιά οι διαδρομές των αγώνων έχουν την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ, κάτι που αναβαθμίζει αισθητά τη διοργάνωση, στην οποία στάθηκε τόσο ο Χάρης Γεωργακόπουλος όσο και ο Nικος Πολιάς.

Ο Γιώργος Πατούλης αλλά και η Μαρία Χαλιώτη κάλεσαν και φέτος τους δημότες να δώσουν δυναμικό παρών, είτε συμμετέχοντας στη διοργάνωση σαν δρομείς είτε σαν εθελοντές, ενώ ευχαρίστησαν και τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Και φέτος, μεγάλοι χορηγοί είναι η Kinder+SPORT και η WIND, ενώ τον αγώνα υποστηρίζουν επίσης η Puma, το δρομικό κατάστημα Runner Store και το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με τις δηλώσεις συμμετοχής να παραμένουν ανοιχτές έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10χλμ. αλλά και 1χλμ. για παιδιά!

Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο