Η On επίσημος υποστηρικτής του Krommidas Coaching – TriSutto Mediterranean Coach

Οι καινοτόμες τεχνολογίες της On στο πλευρό των τριαθλητών

Share

Η επαναστατική τεχνολογία της ελβετικής εταιρίας για τρέξιμο On (επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο «Panellinios Agora Games»), ενώνει τις δυνάμεις της με την υψηλής ποιότητας παροχής προπονητικών υπηρεσιών για τρέξιμο του Krommidas Coaching by Vassilis KrommidasTriSutto Mediterranean Coach, ως επίσημος υποστηρικτής.

Η On, η οποία θεωρείται από τον διεθνή τύπο ότι έφερε επανάσταση στο τρέξιμο, λανσάροντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Cloudtec, κατάφερε να φτάσει μόλις σε 6 χρόνια στην κορυφή των premium running brands.
Λόγω αυτής της ιδιαίτερα καινοτόμου τεχνολογίας, η οποία είναι πραγματικά αισθητή από το πρώτο βήμα και τον προηγμένο σχεδιασμό, η On έχει ήδη αποσπάσει πάνω από 10 βραβεία τεχνολογίας και σχεδιασμού.

Ο Βασίλης Κρομμύδας ασχολείται με το τρίαθλο επί 28 χρόνια ως αθλητής και προπονητής. Έχει κερδίσει ένα παγκόσμιο τίτλο Ironman στην ηλικιακή του κατηγορία με ρεκόρ διαδρομής στη Χαβάη το οποίο διατήρησε για 21 χρόνια πριν μεταβεί με επιτυχία σε πιο μικρές αποστάσεις, αγωνιζόμενος σε δύο Ολυμπιάδες (Σίδνεϊ 2000 και Αθήνα 2004).
Νικητής 16 Εθνικών τίτλων και ο καλύτερος Έλληνας Τριαθλητής από τον οποίο έγινε γνωστό το άθλημα στην χώρα μας. Τα τελευταία 16 χρόνια προπονεί αθλητές κάθε επιπέδου από αρχάριους μέχρι αθλητές που έλαβαν μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες. Μάλιστα αυτή την σεζόν είδη έχει προκρίνει 7 αθλητές του για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman 70,3 στην Chattanooga.
Μέλος της μεγαλύτερης προπονητικής ομάδας TriSutto.com γνωρίζει τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα On και με τις προτάσεις του προς τους αθλητές του στοιχειοθετεί τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα παπούτσια μας.

Στοιχεία επικοινωνίας με τον Vassilis Krommidas / Krommidas CoachingTriSutto.com: www.coachingservices.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας για την On και την Panellinios Agora Games (επίσημο αντιπρόσωπο της On για Ελλάδα και Κύπρο): www.pagames.gr, www.onrunning.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο