Μεταγωνιστικό δελτίο Salomon Mountain Cup – Κρυονέρι

Γιώργος Διαλεκτός και Ευγένιος Ζακυνθινός οι νικητές στο Κρυονέρι

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο πρώτος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο διαδρομές, μία των 14 χλμ. και μία μικρότερη των 9 χλμ. με νικητές τον Γιώργο Διαλεκτό και τον Ευγένιο Ζακυνθινό αντίστοιχα.

Για να δείτε τα αποτέσματα πατήστε εδώ.

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι. Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός στην περιοχή, τιμούν με την παρουσία τους εκατοντάδες αθλητές και αποτελεί μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.
Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και η Κυριακή ξημέρωσε με μία υπέροχη χειμωνιάτικη λιακάδα που μας ζέσταινε ευχάριστα και μας έφτιαχνε τη διάθεση.
Η λάσπη ήταν σε ελάχιστα σημεία της διαδρομής ενώ το μαλακό έδαφος έκανε πολύ γρήγορη τη διαδρομή.
Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής των 14 χλμ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα η μικρότερη διαδρομή των 9 χλμ ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός μέσα στο μονοπάτι.
Στο σταθμό ανεφοδιασμού (μόνο στη μεγάλη διαδρομή) η Βίκος και High5 πρόσφεραν νερό και ισοτονικό για την υποστηρίζοντας ενεργειακά την προσπάθεια των αθλητών.
Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου βρισκόταν σχεδόν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων καθώς και οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Νέας Σμύρνης ώστε να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Τα χαρούμενα πρόσωπα στη γραμμή του τερματισμού αποτύπωναν με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση των συμμετεχόντων.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και την αναμονή των αποτελεσμάτων, για τη μερική αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας προσφέρθηκαν σε όλους φρούτα και γλυκά στο πάντα φιλόξενο καφέ Limit up.

Νικητές γενικής, στη μεγάλη διαδρομή, ο Γιώργος Διαλεκτός στους άντρες και η Γλυκερία Τζιατζιά στις γυναίκες ενώ αντίστοιχα στη μικρή διαδρομή ο Ευγένιος Ζακυνθινός και η Λέλα Σάγγα.

Στην κατηγορία ομάδων, πρώτη θέση για την Salomon Hellas, στη δεύτερη θέση η All Terrain Runners και στην τρίτη θέση η North Outdoor Team.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν οι κληρώσεις όπου 40 τυχεροί κέρδισαν δώρα και παροχές των χορηγών και υποστηρικτών των αγώνων.
Για να δείτε τους τυχερούς της κλήρωσης πατήστε εδώ.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Πεντέλη-Διόνυσο, στις 5 Φεβρουαρίου σε μία διαδρομή πολύ υψηλής αισθητικής ανάμεσα στα διατηρητέα λατομεία μαρμάρου της περιοχής!»

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες της σειράς στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο