H Salomon Hellas υποδέχεται τη νέα χρονιά τρέχοντας

Ομαδική προπόνηση στην Πάρνηθα στις 6-1-2017 με συμμετοχή αθλητών της Salomon Hellas

Share

Τρέχοντας θα υποδεχτεί η Salomon Hellas τις πρώτες ημέρες του 2017 προσκαλώντας όλους τους φίλους του trail running, και όχι μόνο, στην ομαδική προπόνηση που θα πραγματοποιήσει παρουσία των αθλητών της την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, στην Πάρνηθα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Salomon Hellas:

«Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα και είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως μια απλή αλλαγή στο ημερολόγιο μας εμπνέει τόσα συναισθήματα και γίνεται αφετηρία για αλλαγές στη ζωή μας. Είναι η στιγμή που θέτουμε νέους στόχους, αισιοδοξούμε, χαμογελάμε, τολμάμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας φοβίζουν!
Για όλους εμάς, στη Salomon Hellas, o καλύτερος τρόπος για να υποδεχθούμε το 2017 είναι τρέχοντας στα αγαπημένα μας βουνά. Αν θέλετε να είστε μαζί μας, δεν έχετε παρά να έρθετε στο καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί. Όλοι οι αθλητές της ομάδας μας θα βρίσκονται εκεί να σας υποδεχθούν, και όλοι μαζί παρέα, να κάνουμε μία όμορφη βόλτα, να ανταλλάξουμε ευχές και να συζητήσουμε τους στόχους μας για το Νέο έτος.
Σας ευχόμαστε το 2017 να ταξιδέψετε εκεί που έχετε ονειρευτεί και μην ξεχνάτε πως κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ζήστε την στο έπακρο και απολαύστε την κάθε στιγμή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο