Πραγματοποιήθηκε ο Γύρος Σητείας

Ζερβάκης και Μίνο στους άνδρες και Λαγονίδου και Μανιαδάκη στις γυναίκες

Share
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας δρόμου “Γύρος Σητείας” στην πόλη του Λασιθίου, ενός αγώνα που παλαιότερα ανήκε στη σειρά “Γύροι Πόλεων”. Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Σητείας, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δημοτικός Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ) και τα σωματεία στίβου της πόλης Σητειακός ΑΟ – ΓΣ Βιτσέντζος Κορνάρος, με την υποστήριξη και συνεργασία του ΣΕΓΑΣ.
 
Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά σχεδόν 600 δρομείς σε όλες τις κατηγορίες. Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Γιάννης Ζερβάκης, ο οποίος τερμάτισε την απόσταση των 9χλμ. σε 29:22:84, δεύτερος ήταν ο Θεόδωρος Τσολάκης με 29:28:64 και τρίτος ο Αμπτελατίφ ελ Αρφαουΐ.
 
Στις γυναίκες, στη μεγάλη απόσταση, πρώτη ήταν η Ροδάμα Λαγονίδου σε 40:10:39, με τη Γεωργία Καραγιανακη να ακολουθεί σε 42:54:00 και τη Μάρθα Παπαζαχαρία τρίτη σε 44:00:00. 
 
Στη μικρότερη διαδρομή των ανδρών,  4,5 χλμ.νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μίνος σε 14:02,δεύτερος ήταν ο Χρήστος Βοτσος σε 14:08 και τρίτος ο Χρήστος Παπούλιας σε 14:42.
 
Στη μικρή διαδρομή των γυναικών, επικράτησε η Μαρίνα Μανιαδάκη σε 16:25:08 με τις Ζωή Ανδρικοπούλου και Ευαγγελία ψαρά να ακολουθούν σε 19:00:04 και 19:38:00 αντίστοιχα.
 
Παράλληλα με τους αγώνες δρόμους για τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και παιδιών γυμνασίου έγινε αγώνας επίδειξης σφαιροβολίας καθώς και kid’s athletics και αγώνες δρόμου.
φωτό: Αλέξανδρος Μητρακούλης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο