Η λίστα των συμμετεχόντων στο 5ο Run The Lake

Λίγο πριν τον αγώνα στη Βουλιαγμένη

Share

Tη λίστα των δρομέων που θα λάβουν μέρος στο 5ο Run The Lake της Κυριακή 18 Δεκεμβρίου δημοσίευσαν οι διοργανωτές. Ο αγώνας πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά με αφετηρία και τερματισμό τη λίμνη της Βουλιαγμένης ενώ φέτος είναι αφιερωμένος στον Κυριάκο (“Κερκ”) Λαζαρίδη,  με σύνθημα “Run like Kerk”.

Δείτε εδώ τη λίστα των συμμετοχών.

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/12 και το Σάββατο 17/12 από τις 10:00 έως τις 18:00 στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

O αγώνας διοργανώνεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τη Λίμνη Βουλιαγμένης και τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ», για πέμπτη χρονιά. Αυτή τη χρονιά τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη μέρους των νοσηλίων του Κυριάκου Λαζαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον Ιούνιο του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκυταλοδρομία Λέσβου 2026: Το πρόγραμμα
Σκυταλοδρομία Λέσβου 2026 πρόγραμμα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 22-23 Αυγούστου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
TUI Mediterranean Marathon League: Μεγάλος διαγωνισμός
Δωρεάν συμμετοχές στη Ρόδο και σε άλλους 3 κορυφαίους Μαραθωνίους της Μεσογείου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο