Ταχύτητα Αντίδρασης – Νέα Μέτρηση από το ERGOSCAN

Μάθετε τον χρόνο και την ταχύτητα αντίδρασης σε κάθε ερέθισμα αλλά και πολλά άλλα χρήσιμα για έναν δρομέα

Share

Η ταχύτητα αντίδρασης είναι η ικανότητα του ατόμου να αντιδρά σωστά και γρήγορα σε εναλλασσόμενα ερεθίσματα. Έχει άμεση σχέση με την ικανότητα του νευρικού συστήματος στη λήψη, μεταφορά και διεργασία των ερεθισμάτων.
Στο εργομετρικό κέντρο ERGOSCAN, προσφέρεται πλέον η μέτρηση της Ταχύτητας Αντίδρασης, με το  FITLIGHT Trainer. Πρόκειται για ένα  ασύρματο σύστημα μέτρησης αντανακλαστικών που  αποτελείται από πολλές φωτιζόμενες μονάδες, ελεγχόμενες από ταμπλέτα (tablet). 
Κάθε μονάδα ενεργοποιείται εναλλάξ, ανάβοντας τα ενσωματωμένα, υψηλού φωτισμού LED που διαθέτει και απενεργοποιείται όταν ο αθλητής περάσει από μπροστά της ή την ακουμπήσει με οποιοδήποτε μέρος του σώματός του ή με κάποιο αντικείμενο. Οι φωτιζόμενες μονάδες χρησιμοποιούνται ως στόχοι για το χρήστη, ο οποίος πρέπει να τους απενεργοποιήσει σύμφωνα με την εκπαιδευτική ρουτίνα που έχει επιλεγεί.
Οι στόχοι – μονάδες μπορούν να τοποθετηθούν και να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε θέση στο χώρο, καλύπτοντας τις απαιτήσεις οποιουδήποτε αθλήματος ή τύπου εκγύμνασης ή αποκατάστασης. Το σύστημα είναι ευέλικτο, δυναμικό και έχει την δυνατότητα να μετρήσει επιδόσεις όπως χρόνο αντίδρασης, ταχύτητα, ευκινησία και συντονισμό (agility).

Μάθετε περισσότερα για τη μέτρηση ταχύτητας αντίδρασης πατώντας εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες του ERGOSCAN στην ιστοσελίδα www.ergoscan.gr


ERGOSCAN –Εργομετρικό Κέντρο
 
Εμμανουήλ Παππά 13, Αιγάλεω (στάση μετρό Ελαιώνας)
Τηλ. 6973023277 /211 4066577 / mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο