Kipchoge και INEOS φέρνουν την ποδηλασία στην Κένυα

Δείτε το νέο Project που ετοιμάζουν από κοινού

Share

INEOS Eliud Kipchoge Cycling Academy, ένα νέο project

Ο μεγάλος χορηγός του Eliud Kipchoge, η INEOS, η οποία διοργάνωσε και το μεγάλο INEOS 1:59 Challenge, φιλοδοξεί να βάλει τους Κενυάτες στον παγκόσμιο χάρτη της… ποδηλασίας!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Eliud, η INEOS μεγαλώνει τη βάση της στο προπονητικό κέντρο του Καπταγκάτ με σκοπό να φιλοξενήσει ένα νέο project, το INEOS Eliud Kipchoge Cycling Academy.

Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους νεαρούς Κενυάτες να ανέβουν επίπεδο στην ποδηλασία, ένα άθλημα όπου η αφρικανική χώρα δεν διαθέτει ούτε ιδιαίτερα οργάνωση, ούτε υποδομές.

Ο επικεφαλής

To INEOS Eliud Kipchoge Cycling Academy θα ηγείται ο Valentijn Trouw μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Καπταγκάτ. Ο Trouw έχει εμπειρία 30 ετών στην ανίχνευση ταλέντων και στη βοήθεια για εξέλιξή τους στην αφρικανική χώρα.

Σε συνδυασμό με την ειδική ομάδα της INEOS Grenadiers cycling team, θέλουν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ακαδημία, παγκοσμίου επιπέδου στη χώρα.

Πώς λέτε να πάει αυτό;

Και, η αλήθεια είναι, πως με την κατάλληλη τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις, οι Κενυάτες έχουν όλα τα φόντα να δημιουργήσουν μία μεγάλη σχολή τα επόμενα χρόνια, σε ένα αερόβιο άθλημα όπως η ποδηλασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ η Μαρινάκου στα 5χλμ.
Εξαιρετική επίδοση στον Adizero: Road to Records
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο