Ο ΣΔΥΑ για τη συμμετοχή του στον 6ο Ορεινό Αγώνα Δολιανών

Δείτε τι έγινε την Κυριακή 26 Ιουνίου από τη ματιά του συλλόγου

Share

Ένα ξεχωριστό κείμενο έχει δημιουργήσει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, μέσω της Προέδρου του Ελένης Μπερτσάτου, για τη συμμετοχή του στον 6ο Ορεινό Αγώνα Δολιανών την περασμένη Κυριακή 26 Ιουνίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΣΔΥΑ για τη συμμετοχή του στον 6ο Ορεινό Αγώνα Δολιανών

Η Προσφορά  

Μια ξεχωριστή  ημέρα, Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Οι Διοργανωτές του 6ου Ορεινού Αγώνα Δολιανών μας κάλεσαν να συμμετάσχουμε και να υποστηρίξουμε τον αγώνα τους,  ήτανε η πρώτη φορά που πηγαίναμε στα Δολιανά.

Αλήθεια πόσες ομορφιές χάνουμε ταξιδεύοντας στις εθνικές αρτηρίες, πόσα γραφικά μέρη μένουν άγνωστα μακριά από το οπτικό μας πεδίο, αυτή ήτανε η κοινή διαπίστωση από την ομάδα που είμαστε μαζί,

Οι γεμάτες ενθουσιασμό φωνές μας για αυτά που έβλεπαν τα μάτια μας, το πράσινο που κυριαρχούσε παντού, οι κερασιές με λυγισμένα κλαδιά  γεμάτες πετροκέρασα, οι καστανιές, οι  βυσσινιές, τα πεύκα και τα γυαλιστερά άσπρα καλντερίμια με  τα λιθόστρωτα πεζοδρόμια, οι γλάστρες με τις Ορτανσίες στις αυλές. Παντού βασίλευε η αρμονία της ησυχίας, του πράσινου, της άσπρης πέτρας και το γαλάζιο του ουρανού.  Μόλις άρχιζε να ψηλώνει  ο Ήλιος και η ζέστη  να κάνει αισθητή την παρουσία της όταν φτάσαμε στο χώρο του σταδίου που είχε στηθεί η διοργάνωση για την εκκίνηση των δυο αγώνων.

Μια εικόνα διαφορετική από τις συνηθισμένες  διοργανώσεις. Όλα τα έβλεπες  απλωμένα πάνω στο γήπεδο, αψίδα εκκίνησης, τάπητας χρονομέτρησης, μουσική υποστήριξη, νερά, καρέκλες, τραπέζια στρωμένα με τα καλούδια για τους δρομείς που θα τερμάτιζαν και οι μικροί δρομείς που θα έπαιρναν μέρος στον παιδικό αγώνα.

 Κόσμος γεμάτος χαμόγελα, οι διοργανωτές υποδεχόντουσαν τον καθένα ξεχωριστά και ταυτόχρονα φρόντιζαν για την διευθέτηση των ενεργειών που έπρεπε να γίνουν,  όλα εκεί μπροστά μας, οι νεαροί Εθελοντές κάτω από τον  καυτό Ήλιο να τρέχουν ασταμάτητα  ακολουθώντας τον χορευτικό ρυθμό της μουσικής που φρόντιζαν οι δυο εξαιρετικοί DJs. Προσεγμένη μουσική για μια γιορτινή  αθλητική ατμόσφαιρα.

Και οι εκκινήσεις δόθηκαν στην ώρα τους. δεν θα αναφερθούμε στο πόσο ήταν δύσκολη ή όχι η διαδρομή, δεν χρειάζεται αυτό το βίωσαν οι δρομείς που πήραν μέρος, εμείς θα μιλήσουμε για τα πρόσωπα που είδαμε με ζωγραφισμένο το χαμόγελο μικρού παιδιού που περνούσαν χαρούμενα την αψίδα του τερματισμού. Θα μιλήσουμε για την υποδοχή, τα χειροκροτήματα, τις αγκαλιές των φίλων που τους περίμεναν. Ζήσαμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, σε ένα μέρος όπου περίσσευε η διάθεση για προσφορά.  Γεμίσαμε αισιοδοξία βλέποντας ανθρώπους που δεν χαράμισαν το πρωινό της  Κυριακής τους, αλλά το πρόσφεραν απλόχερα για να περάσουμε Όλοι καλά και όμορφα.

Αγαπητοί Διοργανωτές του Ορεινού αγώνα Δολιανών σας ευχαριστούμε, Ζήσαμε  μαζί σας ένα ξεχωριστό  πρωινό, η Φιλοξενία σας ήτανε φανερή η αγάπη και η προσπάθειά σας να μας γνωρίσετε την ομορφιά των Δολιανών

Σας ευχαριστούμε

Ελένη Μπερτσάτου

Πρόεδρος ΣΔΥ Αθήνας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο