Νέο RUNNER MAGAZINE 132

Ανανέωσε τη σχέση σου με το τρέξιμο αυτό το καλοκαίρι

Share
Runner Magazine 132

Έφτασε το νέο RUNNER Magazine 132 στην αρχή του καλοκαιριού για να ανανεώσει τη σχέση σου με το τρέξιμο, να ετοιμάσει το σώμα σου να χαρεί τις διακοπές , και να επανέρθει στην προετοιμασία για τον αγώνα στόχο ακόμα πιο δυνατό.

Θα το βρεις στο e-shop μας, στα σημεία πώλησης και στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Πάρε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τρέξιμο και αιματολογικοί δείκτες

Παίζουν ζωτικό ρόλο, όχι μόνο στην υγεία, στην ευεξία, στη λειτουργία του μυαλού και του σώματος, αλλά ακόμα και στην απόδοση. Δεν είναι λίγες φορές που μία πολύμηνη προετοιμασία πήγε χαμένη εξαιτίας τους. Στο ειδικό άρθρο η επιστημονική ομάδα μας θα σου δείξει τον τρόπο να ανεβάσεις και να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα τους αιματολογικούς σου δείκτες για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο δρόμος για τις επιδόσεις… περνά από το αφιέρωμά μας.

Runner Magazine 132 - σαλόνι θέματος - αφιέρωμα

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: Πού είσαι καλύτερος;

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ ποια επίδοσή σου είναι καλύτερη, αυτή στα 5χλμ. ή στα 10χλμ.; Στον Ημιμαραθώνιο ή στον Μαραθώνιο; Το προπονητικό μας άρθρο σου δείχνει τον τρόπο να αξιολογήσεις τις επιδόσεις σου και να συγκρίνεις επιδόσεις σε αποστάσεις από τα 5 έως τα… 100χλμ.!

Runner Magazine 132 - σαλόνι θέματος - προπόνηση

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Δεν θέλει κόπο! Θέλει τρόπο!

Η ευκαμψία και η ευλυγισία έχουν αφήσει από καιρό το σώμα σου; Σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εκτελέσεις ακόμα και τις βασικές διατάσεις που χρειάζεται για την ολοκλήρωση του προγράμματός σου; Σου έχουμε τη λύση! Δες τις συμβουλές μας για να «κλέψεις» στην εκτέλεσή τους και να βελτιώσεις, επιτέλους και εσύ, την ελαστικότητα των μυών σου.

Runner Magazine 132 - σαλόνι θέματος - αποκατάσταση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: Hot gadgets!

Τι θα ήταν το καλοκαιρινό σου τρέξιμο χωρίς αυτά! Τα καλοκαιρινά δρομικά αξεσουάρ – όπως γυαλιά, καπέλα, παγούρια, αντηλιακά, μπάντες, περιβραχιόνια – κάνουν πιο εύκολο το τρέξιμό σου φροντίζοντας την άνεσή σου. Εμείς συγκεντρώσαμε τα 33 πιο hot από αυτά για να είσαι πάντα cool ακόμα και όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

Runner Magazine 132 - σαλόνι θέματος - οδηγός αγοράς - καλοκαιρινά αξεσουάρ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ειρήνη Τσουπάκη

«Όταν κερδίζω τον εαυτό μου είναι το πιο όμορφο συναίσθημα». Αυτά είναι τα λόγια της Πρωταθλήτριας των 10.000μ. Ειρήνης Τσουπάκη, και συμφωνούμε μαζί της 100%. Η αθλήτρια, που φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους μας και ζει μόνιμα στην Γερμανία, μας μιλά για την αθλητική της πορεία, την καθημερινότητά της, τη δουλειά της και για αυτά που αναπολεί από την Ελλάδα.

Runner Magazine 132 - σαλόνι θέματος - συνέντευξη Τσουπάκη

Στις σελίδες του θα βρεις ακόμα:

– Συμβουλές και οδηγίες για να οργανώσεις σωστά την πρώτη σου καλοκαιρινή αγωνιστική απόπειρα.

– 17 ασκήσεις που θα δυναμώσουν τα χέρια σου.

– Τον τρόπο για να αποφεύγεις τις διατροφικές παγίδες.

– Συνέντευξη με τον προπονητή Αντώνη Στόικο.

– Δοκιμές νέων μοντέλων παπουτσιών και αξεσουάρ, νέα από την Ελλάδα, τον κόσμο, και τη δρομική αγορά, καλεντάρι αγώνων κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο