O Στέφανος Ντούσκος στο 1ο «Olympic Day Run» Ancient Olympia

Για λίγο ακόμα οι εγγραφές για τον αγώνα

Share
Στέφανος Ντούσκος

Έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι εγγραφές για το 1ο «Olympic Day Run» Ancient Olympia. Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης και για τη συμμετοχή του Στέφανου Ντούσκου στον αγώνα:

O Στέφανος Ντούσκος στο 1ο «Olympic Day Run» Ancient Olympia

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος που συγκίνησε όλη την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την πρώτη θέση στην κωπηλασία, την Κυριακή 19 Ιουνίου, θα είναι στην Αρχαία Ολυμπία για το 1ο “Olympic Day Run” Ancient Olympia.

Θα βρεθεί στην ίδια αφετηρία μαζί με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακριμένους αθλητές και ενεργούς πολίτες για να τρέξουν ή να περπατήσουν παρέα, προωθώντας το μήνυμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας και τις Ολυμπιακές αξίες, στον αγώνα δρόμου που γίνεται για πρώτη φορά στη γενέτειρα του Ολυμπισμού.

Για λίγο ακόμα οι εγγραφές

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο olympicdayrun.gr   για τους πιστοποιημένους αγώνες 4 και 1,5 χιλιομέτρων, που θα γίνουν στην Αρχαία Ολυμπία, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνδιοργάνωση με το ”Olympic Day Run” Greece και με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες προκηρύσσουν και διοργανώνουν το 1οOlympic Day RunAncient Olympia. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2022.

Περισσότερα στοιχεία για το 1οOlympic Day RunAncient Olympia:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας

  • Αγώνας Δρόμου 4.000μ., Ώρα Εκκίνησης: 11:00π.μ.
  • Αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος 1.500μ., Ώρα Εκκίνησης: 12:00 π.μ.

Για να συμμετέχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου 4χλμ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12o έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα 1.5χλμ, μπορούν να συμμετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

\ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ: olympicdayrun.gr  

Κάντε like στη σελίδα μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας:  https://www.facebook.com/Olympic-Day-Run-Ancient-Olympia-102037279206333

1ο "Olympic Day Run" Ancient Olympia - λήξη εγγραφών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο