1ο «Olympic Day Run» Ancient Olympia

Η Θεσσαλονίκη και το 5ο «Olympic Day Run» Greece δίνουν την σκυτάλη στην Αρχαία Ολυμπία

Share
Olympic day run ancient olympia

Η Θεσσαλονίκη και το 5ο «Olympic Day Run» Greece δίνουν την σκυτάλη στην Αρχαία Ολυμπία όπου την Κυριακή 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ο «Olympic Day Run» Ancient Olympia. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, για πρώτη φορά θα βρεθούν στην ίδια αφετηρία Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές και ενεργοί πολίτες για να τρέξουν ή να περπατήσουν παρέα, προωθώντας το μήνυμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας και τις Ολυμπιακές αξίες.

“Οι Ολυμπιακοί κύκλοι γιορτάζουν την Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα στην γενέτειρά τους. Το Ολυμπιακό πνεύμα ταξιδεύει και ενώνει! Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην μεγαλύτερη γιορτή του Ολυμπισμού. Η άθληση και οι Ολυμπιακές αξίες οφείλουν να γίνουν τρόπος ζωής για όλους μας”, τόνισε η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης και Διευθύντρια του “Olympic Day Run” Greece Δρ. Κυριακή Ουδατζή, κηρύσσοντας παράλληλα την έναρξη των εγγραφών στους πιστοποιημένους αγώνες 4 και 1,5 χιλιομέτρων, που θα γίνουν στην Αρχαία Ολυμπία, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022. 

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνδιοργάνωση με το “Olympic Day Run” Greece και με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες προκηρύσσουν και διοργανώνουν το 1ο “Olympic Day Run” Ancient Olympia. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2022.

Περισσότερα στοιχεία για το 1οOlympic Day RunAncient Olympia:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας

  • Αγώνας Δρόμου 4.000μ., Ώρα Εκκίνησης: 11:00π.μ.
  • Αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος 1.500μ., Ώρα Εκκίνησης: 12:15 π.μ.

Για να συμμετέχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου 4χλμ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12o έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα 1.5χλμ, μπορούν να συμμετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 

olympicdayrun.gr  

Κάντε like στη σελίδα μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας:  https://www.facebook.com/Olympic-Day-Run-Ancient-Olympia-102037279206333».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο