Εκδρομή ΣΔΥΑ στο Δίστομο

Hμερήσια Εκδρομή ΣΔΥΑ Κυριακή 29 Μαίου 2022

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Μαΐου εκδρομή για συμμετοχή στον 38ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Εκδρομή ΣΔΥΑ στο Δίστομο – Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει στον προκηρυχθέντα 38ο  Δρόμο Θυσίας Διστόμου 11,2 χιλ. που διοργανώνει ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εις μνήμη των σφαγιασθέντων κατοίκων του Διστόμου στις 10 Ιουνίου του 1944 από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Την τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ΑΣΑΕΔ

Παρακαλούμε τα Μέλη μας και τους Φίλους Δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν στον 38ο  Δρόμο Θυσίας Διστόμου, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, μέχρι και την Κυριακή  22 Μαϊου 2022.

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή και την ομαδική εγγραφή στον αγώνα από το Σύλλογο, μέχρι και την Κυριακή 22 Μαϊου 2022, στο τηλέφωνο 2103625168 Ελένη Μπερτσάτου

Σας γνωρίζουμε ότι το κόστος μεταφοράς και επιστροφής για Πούλμαν 40 θέσεων είναι 16 ευρώ το άτομο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείου μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ) την Κυριακή το πρωί στις 06:45 ακριβώς.

Η εγγραφή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής.

Συμμετοχή στον Αγώνα, τερματισμοί, Τελετή Απονομών, μετάβαση στο μνημείο των Ηρώων, τελετή κατάθεσης στεφάνου.

Μετά αναχώρηση και στάση στη Λειβαδιά για φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 29 Μάιου 2022

Η Διαδρομή είναι 11,2 χλμ επί ασφάλτου.

Σημείο εκκίνησης ΚΑΡΑΚΟΛΙΘΟΣ – ΔΙΣΤΟΜΟ (πλατεία Εθνικής Αντίστασης)

Ώρα εκκίνησης10:00πμ

Θα απονεμηθούν Έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της Γενική Κατάταξης

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Παραθέτουμε κατωτέρω Προκήρυξη του αγώνα

Εγγραφή στον «38ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου» την Κυριακή 29  Μαΐου  2022 . Αγώνας δρόμου απόστασης  11.200  μέτρων , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης των Σφαγιασθέντων  Διστομιτών στις 10 Ιουνίου  1944 από τα Γερμανικά  στρατεύματα  Κατοχής.

Ο αγώνας τελεί υπό  την αιγίδα του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Την Τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει η Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), με τη συνδρομή της Αθλητικής & Ψυχαγωγικής Λέσχης ΜΕΔΕΩΝ .

Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00 πμ., από  τον Καρακόλιθο. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον στις 09:00π.μ.

Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι επί αποστάσεως 11.200 μ., με μικρές υψομετρικές διαφορές.

Τερματισμός: Ο τερματισμός θα γίνει  στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης του Διστόμου. 

Τροφοδοσία:   Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 4ο , 6ο , 8ο και 10ο  χιλιόμετρο.  Στον τερματισμό θα μοιραστούν νερά, χυμοί και μπανάνες στους τερματίσαντες.

Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή   μέχρι την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Παραλαβή Αριθμών: Η Παραλαβή των αριθμών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο της εκκίνησης.

Υφίσταται η δυνατότητα μεταφοράς των δρομέων από την πόλη του Διστόμου στην εκκίνηση με μέριμνα του Δήμου. Η αναχώρηση των λεωφορείων προς το χώρο της εκκίνησης θα πραγματοποιείται μεταξύ 07:30-08:30 από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Επίσης και μεταφοράς του ιματισμού των δρομέων από τον χώρο της εκκίνησης στον τερματισμό.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Με την  δήλωση συμμετοχής στον αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύονται:

α.  Ότι έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με ιδία ευθύνη τους και έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε αγώνα δρόμου 11.200 μέτρων. 

β.  Ότι αποδέχονται το ισχύον  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ COVID – 19
(Αναλυτικό υγειονομικό πρωτόκολλο (PDF))

γ. Συναινούν ώστε η διοργάνωση θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα, καθώς και των βραβεύσεων

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο