Μεγάλο ρεκόρ για την Αναστασία Μαρινάκου στα 5χλμ.

Σπουδαία επίδοση στον αγώνα adizero road to record

Share

Η Αναστασία Μαρινάκου πήρε μέρος στον “εσωτερικό” αγώνα της adidas, adizero road to record που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην πόλη Herzogenaurach της Γερμανίας

Η Ελληνίδα αθλήτρια φορώντας τα νέα μοντέλα της εταιρείας συμμετείχε σε αγώνα 5χλμ. απέναντι σε πολύ μεγάλες αθλήτριες που ανήκουν επίσης στη δύναμη της adidas και τερμάτισε σε 16:06 πετυχαίνοντας νέο προσωπικό ρεκόρ.

Το ατομικό ρεκόρ της Αναστασίας Μαρινάκου στον στίβο είναι 16:09.06 και με την επίδοση αυτή δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Μαρινάκου δήλωσε μετά τον αγώνα της:

Φοβερή εμπειρία να ζήσεις και να βιώσεις έστω και για δύο ημέρες. Ήταν παρόντες όλοι οι κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα από την Αιθιοπία και την Κένυα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω και να κάνω κάποιες κοινές προπονήσεις με κάποιους από αυτούς. Είμαι χαρούμενη με την επίδοση μου, που είναι ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ και η δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας. Το σημαντικότερο είναι πως δείχνει πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των αγώνων του ανοιχτού. Ακόμη δεν έχω μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, παρόλα αυτά καταφέρνω και τρέχω γρήγορα. Ο πρώτος μου αγώνας θα γίνει τέλος του μήνα στο Όρντιγκεν, όπου θα κάνω 1.500 μ. περισσότερο όμως προπονητικά. Τα 1.500 μ. φέτος θα με βοηθήσουν να κρατήσω την ταχύτητα μου. Ο πρώτος μου αγώνας στα 5.000 μ., στο αγώνισμα όπου θα ρίξω την προσοχή μου, θα γίνει στις 11 Ιουνίου στη Γαλλία“.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο