SNF Nostos Health 2022 – Το πρόγραμμα

Έρχεται το φεστιβάλ στις 23 & 24 Ιουνίου

Share
SNF Nostos 2022 πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα του SNF Nostos Health του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί 23 & 24 Ιουνίου.

Ένα διήμερο στις αρχές του καλοκαιριού γεμάτο συζητήσεις, ιδέες, ερωτήσεις, μουσική, διασκέδαση και αθλητισμό μας περιμένει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Φέτος το θέμα του φεστιβάλ επικεντρώνεται στο πιο σημαντικό ανθρώπινο αγαθό: την υγεία.

Aν είσαι δρομέας τότε σε ενδιαφέρει το: SNF Nostos Run

Το SNF Nostos Run: Τρέχοντας προς το Μέλλον βρίσκεται στην καρδιά του SNF Nostos, και όπως κάθε χρόνο, θα δώσει, στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, τον ρυθμό του διημέρου. Αλλά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό σχεδιάζουμε έναν αγώνα χωρίς περιορισμούς, χωρίς ειδικές συνθήκες. Στις 23 Ιουνίου -με αφορμή τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας- με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμό το ΚΠΙΣΝ, θα τρέξουμε για καλό σκοπό, όσοι περισσότεροι μπορούμε, όλοι μαζί.

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence» της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εγγραφές για τον αγώνα θα ξεκινήσουν τον Μάιο.

Πλούσιες δράσεις

Εκτός από τον αγώνα δρόμου SNF Nostos Run, έχουν προγραμματιτεί το SNF Nostos Conference, οι Διάλογοι του ΙΣΝ, καθώς και ένα παράλληλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα διαδραστικών εγκαταστάσεων, δράσεων, εκθέσεων και συναυλιών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο