Η ΗΛΙΟΣ στο Helios Bites Of Greece

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει και φέτος στη δράση «Bites of Greece» Pop Up Store στο Λονδίνο

Share
Helios Bites Of Greece

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει και φέτος στην πρωτότυπη δράση “Bites of Greece”, με προϊόντα της να κοσμούν τα ράφια του ειδικά σχεδιασμένου “Bites of Greece” Pop Up Grocery & Deli Store στη συνοικία Islington του Βόρειου Λονδίνου.

Το κατάστημα θα λειτουργήσει για έναν μήνα, έως 30 Απριλίου 2022, φιλοξενώντας μία ευρεία γκάμα από – αποκλειστικά και μόνο – επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, όπως λάδι, ζυμαρικά, κρασί, γαλακτοκομικά κ.ά.

Η πρωτοβουλία φιλοδοξεί να αναδείξει τα προϊόντα της χώρας μας ως κορυφαία επιλογή μεσογειακής διατροφής και αυθεντικής νοστιμιάς, ενισχύοντας την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και προβάλλοντας την ποιότητα της ελληνικής παραγωγής σε κατοίκους και επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες τους καταστήματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προμηθευθούν πέντε προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, ενδεικτικά της καινοτομίας αλλά και της παράδοσης που τόσο αρμονικά συνδέονται μέσα από τα ζυμαρικά της ΗΛΙΟΣ:

  • τα artesian pasta straws, τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η σειρά έχει διακριθεί με το Clean Label Project™ Purity Award, αφού έχει αναγνωριστεί για την καθαρότητά της από χημικές ουσίες.
  • τα Δεινοσαυράκια, από τη σειρά Kiddo Organic Pasta by HELIOS, που περιλαμβάνει δυο ακόμα αγαπημένα είδη: τα Γράμματα & Αριθμοί και τα Ζωάκια. Η σειρά αναδείχθηκε πρόσφατα “Best New Food Product 2022” στα “Natural & Organic Awards Europe 2022”.
  • τα Spaghetti espressi, πρωτοποριακά ζυμαρικά γρήγορου βρασμού σε 1,5 μόλις λεπτά, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα, αφού απαιτείται λιγότερος χρόνος προετοιμασίας που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
  • το βιολογικό CousCous από καλαμπόκι, ρύζι και ρεβίθι. Πρωτοποριακός συνδυασμός με εκλεκτές βιολογικές πρώτες ύλες και χωρίς γλουτένη.
  • το παραδοσιακό Κριθαράκι Λαχανικών ΗΛΙΟΣ. Μοναδικό και αγαπημένο, αφού αποτελεί βασικό συστατικό για πιάτα με μοναδικά χρώματα και αυθεντική γεύση λαχανικών.

Η πρωτοβουλία “Bites of Greece” υλοποιείται από τη RECO Exports, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, masterclasses ελληνικής γαστρονομίας, μέσα στον φιλόξενο χώρο του “Bites of Greece” Pop Up Grocery & Deli Store.

“Bites of Greece” Pop Up Grocery & Deli Store:
53 Barnsbury Street, London N1 1TP
https://www.bitesofgreece.co.uk/

Ακολουθήστε την ΗΛΙΟΣ στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/  καθώς και στο https://www.instagram.com/gluten.free.area/ και https://www.facebook.com/gluten.free.area

 Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ 

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 30 χώρες και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για τον καινοτόμο και  ελκυστικό σχεδιασμό τους.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, είναι η πρώτη βιομηχανία ζυμαρικών διεθνώς και η πρώτη ελληνική εταιρία, που σε επιλεγμένα προϊόντα της αποδόθηκε το Clean Label Project™ PurityAward,  αφού αναγνωρίστηκαν για την καθαρότητά τους από χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων βαρέων μετάλλων, υπολειμμάτων από φυτοφάρμακα και χημικών πλαστικοποιητών από τον οργανισμό Clean Label Project™ . Το Clean Label Project™ Purity Award αποτελεί μια διάκριση ως αποτέλεσμα ελέγχου και αξιολόγησης των προϊόντων για 400 ουσίες και συστατικά που ποτέ δεν αναγράφονται σε μια διατροφική επισήμανση. Στις ουσίες αυτές περιλαμβάνεται πλήθος χημικών ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο