Νεκρός ο ορειβάτης Αντώνης Συκάρης

Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος ορειβάτης

Share

Άδικο τέλος είχε o Αντώνης Συκάρης, ένας από τους κορυφαίους ορειβάτες της χώρας. Ο 60χρονος πολύπειρος ορειβάτης ένιωσε αδιαθεσία καθώς κατέβαινε το βουνό Dhaulagiri και τελικά απεβίωσε.

Λίγο νωρίτερα είχε καταφέρει να ανέβει στην κορυφή του βουνού σε υψόμετρο πάνω από 8.000μ., ενώ είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα:

“Σήμερα, 11 Απριλίου 2022, η ώρα 12:50-ώρα Νεπάλ βρίσκομαι στην κορυφή του Dhaulagiri 8.167 μέτρα. Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή: Στον Νίκο Παπανδρέου και την οικογένειά του. Στον Μπάμπη Τσουπρά και στην οικογένειά του. Και στον Ερμή – Θεοφάνη Θεοχαροπουλο.

Ακόμα Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους ορειβάτες και στη μικρή μου Ίριδα, την εγγονή μου. Ιριδά μου είμαι στην κορφή!!! Ο “πα” είναι στην κορυφή!!! Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου και τους φίλους μου που μέσα από τα social με υποστήριξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή! Χάρη σε αυτούς το πέτυχα!!! Σας αγαπώ όλους!”

Ο Αντώνης Συκάρης ήταν γεννημένος τον Μάιο του 1962 ενώ ήταν διακεκριμένος ορειβάτης καθώς είχε σκαρφαλώσει σε 5 κορυφές πάνω από τα 8.000μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εθνική ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου
Δείτε ποιοι αθλητές θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση
Η Letesenbet Gidey στον Μαραθώνιο της Βαλένθια
Στις 4 Δεκεμβρίου θα δούμε το ντεμπούτο της στον Μαραθώνιο
Γιάννης Μαμουζέλος «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου που είναι αφιερωμένη στα 70 χρόνια του ΠΣΑΤ
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο