O ΑΠΣ Τελμησσός στον Μαραθώνιο της Ρόδου

Για άλλη μία χρονιά ο σύλλογος συμμετείχε στους αγώνες της Ρόδου

Share
ΑΠΣ Τελμησσός στον Μαραθώνιο της Ρόδου 2022

Ο ΑΠΣ Τελμησσός συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Ρόδου που έγινε την περασμένη Κυριακή 10 Απριλίου. Ακολουθεί η σχετική τους ανακοίνωση:

«Στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου, στον καταπληκτικό Διεθνή Μαραθώνιο της, για άλλη μια χρονιά δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί και να συμμετάσχει ως επίσημα προσκεκλημένος ο Τελμησσός, σύλλογος Μαραθωνοδρόμων του ιστορικού μας Δήμου Μαραθώνα! Ένας Μαραθώνιος που δεν έχει να ζηλέψει σε αίγλη από τους Μαραθωνίους που διεξάγονται στο εξωτερικό.

Τι να πρωτοαναφέρουμε; Την πανέμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα καθώς και στα αξιοθέατα του τόσο όμορφου νησιού; Την άψογη διοργάνωση και τους υπέροχους εθελοντές; Την πλούσια φιλοξενία;

Ανατρέχοντας στην ιστορία θα δούμε να διεξάγεται στην Ρόδο από τη δεκαετία του 80 το Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου με τη συμμετοχή των τότε μεγάλων αθλητών. Ήταν ο πρώτος Μαραθώνιος που γινόταν στην επαρχία, μετά φυσικά από την κλασική αυθεντική διαδρομή.

Για το σημερινό Μαραθώνιο της Ρόδου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και κάθε χρονιά το νησί γίνεται πόλος έλξης όλο και περισσότερων αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τελμησσός ως πρεσβευτής του ιστορικού μας Δήμου Μαραθώνα, διατηρώντας μια μακρόχρονη φιλία με την Οργανωτική Επιτροπή, κάθε χρόνο συμμετέχει με μέλη, αθλητές και φίλους του, στον Μαραθώνιο Δρόμο, στον Ημιμαραθώνιο καθώς και στους αγώνες των 5 &10 χλμ.

Μετά από όλες τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας που δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί τις δύο προηγούμενες χρονιές, φέτος ο Μαραθώνιος της Ρόδου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ικανοποιητικές συμμετοχές.

Οι συμμετοχές του συλλόγου

Στο Μαραθώνιο δρόμο λοιπόν ο Θανάσης Σαρρής μετά από μια ταλαιπωρία με στομαχικές διαταραχές και λόγω της ζέστης που επικρατούσε την ημέρα του αγώνα τερμάτισε με 3:53:40, χρόνο όχι και τόσο ικανοποιητικό για τον ίδιο.

Ακολουθήσε ο Δημήτρης Τέκνος, ο υπερμαραθωνοδρόμος του συλλόγου μας όπου κι εκείνος είχε μικρές στομαχικές διαταραχές που τερμάτισε με χρόνο 4:40:30 και στη συνέχεια ο Χάρης Γκανάτσιος τερμάτισε με χρόνο 4:48:11.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα αγαπητά μας μέλη και συναθλητές για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους!

Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο συμμετείχε ο Βλάσης Καραβασίλης που τερμάτισε με χρόνο 1:27:35.

Στον αγώνα των 5χλμ συμμετείχε η Μαρίλια Παπακυριακού με χρόνο 58:56 μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε εδώ και αρκετό καιρό στο πόδι της!
Μπράβο στην Μαρίλια!

Μετά το πέρας των απονομών κλείνοντας την εκδήλωση ο Τελμησσός θέλοντας να ευχαριστήσει θερμά την Οργανωτική Επιτροπή για τη φιλοξενία προσέφερε μια αναμνηστική πλακέτα με το σύμβολο του Τελμησσού, καθώς και δύο συλλεκτικά βιβλία ΜΑΡΑΘΩΝ από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Οργανωτική Επιτροπή για την εγκάρδια φιλοξενία τους, και τους ευχόμαστε να έχουν καλή δύναμη και να συνεχίσουν με αστείρευτη δύναμη το σπουδαίο και πολύτιμο έργο τους!

Ο Τελμησσός θα στηρίζει κάθε χρονιά το Μαραθώνιο της Ρόδου με την παρουσία και συμμετοχή του.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον Μαραθώνιο της Ρόδου το 2023 και ευχόμαστε να συναντήσουμε εκεί όλο και περισσότερους δρομείς από κάθε γωνιά της υφηλίου!»

Δείτε περισσότερα νέα από τον σύλλογο στο http://www.telmissos.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο