Η Under Armour στην Athens Halfmarathon Expo 2022

Το νέο UA Flow Velociti Wind2 και οι αθλητές της UA στην Τεχνόπολη

Share
Under Armour Athens Halfmarathon Expo 2022
Under Armour Athletes (από αριστερά) Εύη Σκαρώνη (trainer), Κωνσταντίνος Φλίγκος (trainer), Αύγουστος Πανταζίδης (career astronaut candidate), Γρηγόρης Σουβατζόγλου (Τριαθλητής/Ironman), Γεράσιμος Λιγνός (Παραολυμπιονίκης), Κωνσταντίνα Νάστου (trainer), Junior Rush (music producer), Κορίνα Πολίτη (runner), Άλντο Κεραμάς (runner), Μπάμπης Λαγός (runner), Νίκος Τζότζος (kick -boxer), Κωνσταντίνος Νάκος (runner)

Στη φετινή Half Marathon Expo, πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ήταν η Under Armour! Η κορυφαία αθλητική εταιρία εντυπωσίασε μέσα από τις νέες running συλλογές της και ένα φαντασμαγορικό περίπτερο που ετοίμασε αποκλειστικά για τη διοργάνωση, κάτι που όλοι περιμέναμε με αφορμή το λανσάρισμα του νέου δρομικού παπουτσιού UA FLOW VELOCITI WIND 2.

Σε exclusive και  πρώτη εμφάνιση, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το πολυαναμενόμενο UA FLOW VELOCITI WIND 2 και να μάθει τα πάντα γύρω από το running shoe που αποτελεί την ιδανική λύση για προπόνηση σε high tempo και διαλειμματικές ασκήσεις. Το κορυφαίο λανσάρισμα της εταιρίας είναι η  συνέχεια της most-wanted σειράς FLOW VELOCITI, με βελτιωμένες τεχνολογίες και σχεδιασμό. FAST, LIGHT & LIMITLESS είναι οι λέξεις που το χαρακτηρίζουν και όχι τυχαία!

Η super light κατασκευή του υπόσχεται υψηλή επιστροφή ενέργειας που θα σας βοηθήσει να σπάσετε κάθε ρεκόρ. Τα προνόμια του νέου running shoe πολλαπλασιάζονται με το ενσωματωμένο Bluetooth που συνδέεται με το UA MAP RUN app , ανοίγοντας το δρόμο για εξειδικευμένες λύσεις στην προπόνηση και coaching tips για τον κάθε runner.  

Under Armour Athens Halfmarathon Expo 2022
Ο Ελευθέριος Πετρούνιας, Ολυμπιονίκης στο περίπτερο της Under Armour
στην Athens Halfmarathon Expo 202

3 μέρες γεμάτες εκπλήξεις

Στη διάρκεια των τριών ημερών του Half Marathon Expo, η Under Armour επιφύλασσε πληθώρα από events και εκπλήξεις! Ο Technology Expert της εταιρίας ήταν εκεί για να αναλύσει τα πάντα γύρω από το νέο Velociti και να προτείνει λύσεις γύρω από τον τεχνικό running εξοπλισμό. Επιπλέον, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να κάνει test το νέο παπούτσι στον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο της UA και να συμμετέχει στον live διαγωνισμό τρέχοντας τα γρηγορότερα 100m στον διάδρομο και διεκδικώντας το νέο VELOCITI!

Under Armour Athens Halfmarathon Expo 2022
UA Technology Expert (αριστερά) & Περικλής Ιακωβάκης (δεξιά)

Οι UA Ambassadors στο περίπτερο της Under Armour

O παλμός ανέβηκε την Παρασκευή το απόγευμα όταν ο Περικλής Ιακωβάκης με τον UA Technology Expert ενώθηκαν για να παρουσιάσουν το νέο FLOW VELOCITI WIND 2. Μαζί τους, οι UA Ambassadors αλλά και ο κόσμος που είχε τη δυνατότητα να γνωριστεί με τους αγαπημένους του αθλητές αλλά και να μάθει περισσότερα για το νέο VELOCITI.

Η οικογένεια της Under Armour ήταν εκεί! Οι running ambassadors Γρηγόρης Σουβατζόγλου (Τριαθλητή/Ironman), Κορίνα Πολίτη (200m – 400m track n field), Εράλντο Κεραμά, Μπάμπης Λαγός (800m track n field), Κώστας Νάκος (400m track n field) αλλά και o Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με τους  UA Fitness Ambassadors ενώθηκαν δίνοντας το ραντεβού για το επόμενο running event, όπου η Under Armour θα δηλώσει και πάλι το παρόν για να προσφέρει λύσεις με επίκεντρο τόσο τον επαγγελματία όσο και τον everyday athlete!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Under Armour στη Γλυφάδα
Ένα ξεχωριστό event για το πιο σύγχρονο κατάστημα της εταιρίας στην Ευρώπη
Ασημένια η Στεφανίδη στην Ρώμη
5ο μετάλλιο για την Κατερίνα σε Ευρωπαϊκά ανοιχτού
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο