Meet UNDER ARMOUR at HALF MARATHON EXPO!

Δες τo νέο Flow Velociti Wind 2 στο περίπτερο της UA στην Τεχνόπολη 17-19/3

Share
UnderArmour Athens half marathon expo

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Ένα βήμα πριν τον Ημιμαραθώνιο και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Half Marathon Expo, τη μεγαλύτερη γιορτή με επίκεντρο τον αθλητή!

Στη φετινή έκθεση, την παράσταση αναμένεται να κλέψει η Under Armour, η κορυφαία αθλητική εταιρία επιδόσεων που για ακόμη μια φορά δηλώνει δυναμικά το παρών, προσφέροντας τα άρτια τεχνολογικά προϊόντα της για τον everyday & professional athlete.

Γνώρισε το νέο FLOW VELOCITI WIND 2

Το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, το περίπτερο της Under Armour θα έχει… exclusive χαρακτήρα καθώς η εταιρία θα παρουσιάσει αποκλειστικά σε πρώτη εμφάνιση το νέο δρομικό της παπούτσι FLOW VELOCITI WIND 2!  

Αν ήσουν κι εσύ λάτρης της πρώτης γενιάς FLOW VELOCITI, το νέο remake σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Με superlight κατασκευή που επιτυγχάνεται μέσα από την αφαίρεση της εξωτερικής σόλας από καουτσούκ, το νέο VELOCITI έρχεται 50-75 γραμμάρια ελαφρύτερο σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ιδανικό για ταχύτητα και διαλειμματικές προπονήσεις, διαθέτει αναβαθμισμένο foam που ενθαρρύνει τη φυσική πρόσφυση, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται non-stop επιστροφή ενέργειας και αντοχή.

Το UA FLOW VELOCITI WIND 2 διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth που συνδέεται με το UA MAP RUN app. Εξειδικευμένη για τον κάθε runner, η τεχνολογία αυτή σας κάνει coach για να φτάσετε τις επιδόσεις σας στα ύψη.

UA FLOW VELOCITI WIND 2

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του FLOW VELOCITI WIND 2 και tips γύρω από το running θα ανακαλύψει ο Περικλής Ιακωβάκης την Παρασκευή 18/03 στις 18:00 σε ένα διαδραστικό session! Εκεί θα βρίσκεται και ο Technology Expert της εταιρίας για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, να μιλήσει για τις κορυφαίες UA τεχνολογίες και να ξεδιπλώσει τα προνόμια του νέου VELOCITI.

Under Armour Athens-half marathon expo - Ιακωβάκης - Πετρούνιας

Γνώρισε από κοντά τους UA Ambassadors

Μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις την Παρασκευή και τους υπόλοιπους UA Ambassadors. Φωτογραφήσου μαζί τους, αντάλλαξε tips γύρω από το run και γίνε κι εσύ μέλος του μεγαλύτερου UA Team!  Έλα την Παρασκευή να γνωρίσεις από κοντά τους: Γρηγόρη Σουβατζόγλου (Τριαθλητή/Ironman), Κορίνα Πολίτη (200m – 400m track n field), Εράλντο Κεραμά, Μπάμπη Λαγό (800m track n field), Κώστα Νάκο (400m track n field) και τους UA Fitness Ambassadors Ένη Αργυρού, Κωνσταντίνα Νάστου, Junior Rush, Στέλλα Αλεξανδρίδου,  Κωνσταντίνο Φλίγκο.

Παράλληλα το Σάββατο, συνάντησε (από τις 11:00) τη μεγαλύτερη training ομάδα της Under Armour: Λευτέρης Πετρούνιας, Δημήτρης Κουλούρης, Δώρα Γκουγκούση, Νίκος Τζότζος, Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, , Μάντη Περσάκη, Μανωλίνα Κωνσταντίνου Μανωλίνου, Δημήτρης Σελούλης, Γιώργος Καζαζίδης και η ομάδα των PhysioRules θα είναι όλοι εκεί!

Under Armour Athens-half marathon expo

Πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν

Το περίπτερο της Under Armour σου επιφυλάσσει huge εκπλήξεις! Τρέξε τα γρηγορότερα 100m στον ειδικά σχεδιασμένο διάδρομο της Under Armour, πάρε μέρος στον live διαγωνισμό και διεκδίκησε τον νέο FLOW VELOCITI WIND 2!

Και στη φετινή Athens Half Marathon, stay connected with Under Armour!  

#TheOnlyWayIsTrough #UnderArmourGreece

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο